Aysevim Kızlar Doğum yapalı 2 ay oldu bugün kanamam iki gün kesilip tekrar başlıyor 45 günümde kontrole gittim tahlillerim herşey normal çıktı adet olmuşsundur dedi dr adet gibi oldum bitti iki gün sonra tekrar başladı 😟
Nrsf Aysevim aynı postu bende paylaştım 55 gün önce doğum yaptım 40. Gün kanamam bitti 1 hafta sorma tekrar başladı doktor regl olmuşumdur dedi şimdi 10 gündür sürüyor neden böyle oluyor Kİ
Candanotemm Aysevim Tam 83 gün oldu 2 gün kesiliyorsa 5 gün gün tekrar oluyor acaba normalmi. Sezeryan doğum oldu doğumdan sonra doktorum sadece dikişler için kontrol dedi sonrasında da tekrar gel falan demedi pandemiden de gidemedim
yms ılk dogumumda bnm bu sekılde tam 4,5 ay sürdü bı kesılıyordu bı kac gun sonra tekrar baslıyordu en son care doktorum dogum kontrol hapı verdı öyle kesıldı duzene gırdı. ama malesef sütümü bozmustu bebegım bıdaha emmedı
Aysevim Candanotemm 83 mü 🤦♀️Bilmiyorum ki bende sadece benim böyle zannediyordım kimisinin 20 günde bitiyor bizimde böyle işte
Aysevim Candanotemm bence gidin dr kontrol etsin bazılarında parça falan kalıyormış içerde muayene olun tahlillerinizi yaptırın
MinnakAsel Candanotemm gitmedim kuzum kapalıydı her yer ben geçen yıl doğum yapmıştım herkez git dedi ama gidemedim kesildide zaten