Nrsf Kızlar 40 çıktıktan sonra kanamam durdu bi hafta sonra regl olduğumu düşündüm ama 10 gündür kanama devam ediyor normal doğum yaptım ve zor bir doğum oldu kanaması bu şekilde uzun süren var mı
hunilimomm Nrsf benim o kadar sürmedi 10gün sürdü ama burda gördüğüm kadarı ile 50 60 gün süren bile oluyormus 40 kontrolüne gittiniz mi?
minnosunannesi06 Nrsf 45 gün ful kanamam oldu normal doğum yaptım ara ara leke azalma oluyordu tekrar fazlalasiyordu
Nrsf hunilimomm doğumdan 15 gün sonra gittim ve vajinal kontrol oldum kanamam da 40. Gün bittiği İÇİN doktorum gerek görmedi herşeyin normal olduğunu söyledi
Nrsf minnosunannesi06 10 gün bı şekilde devam edip bitmeyince tedirgin olmaya başladım ama normal doğum olanlar sanırım çoğunluk böyle problem yasıyor
hunilimomm Nrsf duzenlizlik normal aslında bende adet olduktan sonra 1 ay çok yoğun oluyorum diğer ay hic olmuyorum nerdeyse
Nrsf minnosunannesi06 işte ama nereye kadar böyle sürecek çünkü ister istemez birçok konuda normal hayatımızı etkiliyor doktor da hap veriyormuş Oda süte zarar veriyormuş insan napacagını şaşırıyor