Klcctugce Merhaba kızlar 10 ay 20 günlük bir oğlum var 1 haftadır iki elini kulak hizasına getirip kulağına başına vuruyor oğlum yapma diyorum anlamıyor sanırım daha neden böyle yapıyor olabilir sizce başkasına vurmuyor
sevimlienerji Klcctugce 😊😊 aynı postu ben acacaktim 9 ay 23 günlük oğlum var aynı şeyi yapıyor dişten dolayiymis üstten 2 dış çıkıyor 🥰
Klcctugce Mom987 Ya şimdi yazdım sonra sizin cevabınızı gördüm evet bugün fark ettik bir dişi daha çıkmış
Klcctugce Dişi çıktı bugün fark ettim sizce diş ağrısından yapmış olabilir mi kızlar diğer dişlerini çıkartırken de eli ile kulağını tutar ağlardı
Mom987 Klcctugce Diş için bir kür tarifi vereyim o zaman. 2 3 tane Karanfili ezip bir yemek kaşığı zeytinyağı ile karıştırıp buzdolabında bekletin soğuyunca diş etlerine uygulayın.
Klcctugce Honeyboy Evet canım sonradan aklıma geldi bugün bir dişi daha çıkmış. Bu arada sen nasılsın biraz daha iyi misin
Honeyboy Klcctugce hayırlı olsun canım inci gibi dizilirler inşallah ağrısız sızısız 😊 😍❤️çok teşekkür ederim çok iyim çok sağol sorduğun için sen nasılsın ❤️
Klcctugce sevimlienerji Aman kuzum alışkanlık olmasında benim oğlumun eli ağır vura vura kendi canını yakar. Bizde bugün 7.dişi fark ettik postu açtım yeni dişi aklıma geldi ☺️☺️
Zynpasl Klcctugce aaa benim de kızım aynisino yapiyor 10 aylik 3 gùnlùk neden yapiyor diye hep dùşunùyorum
sevimlienerji Klcctugce ben alışkanlık olacağını zannetmiyorum kuzum dış dönemi bitince geçer diye düşünüyorum.bizim de 4.disimiz olacak 🥰
Tortilla Klcctugce benm kızımda yapıyor dıstenmıs arastırdım sımdj yapmıor 9.5 aylık. Tepkı vermeyın görmezden gelın
Klcctugce Tortilla Pat pat ses geliyor içim acıyor. Sanki yapma dedikçe daha çok yapıyor hızlı hızlı. Evet dişten
Klcctugce Mom987 Tamam arkadaşım teşekkür edeyim yapayım bunu. Ne işe yarıyor ağrısını mı alır kaşıntısına mı iyi gelir acaba