Organikumos Bu yeni reklamların kapatma şeysini en sola en yukarı minicik yuvarlak içine koymuşsunuz ama. Ben basıyorum basıyorum gitmiyor telefonumun ekranını eskittim aynı yere basmaktan üst üste ya 😕
Keskeuyusamm Ben su içmek istemiyorum. Sürekli su içme hatırlatma şeysi reklamı geliyor gördükçe sudan soğudum
Organikumos Keskeuyusamm benimde aynı reklam ya. Hayır bu zamana kadar reklam postu açanlara aman adamlarda kazanmasın mı derdim içimden 😅 ama bu nedir ya ısrarla aynı ekran sinirlerim bozuldu valla bu sefer 😤 aha yine geldi ya hatırlatmasın bana su içmeyi hayır reklamın pikseli bile düşük ya 🥶
DurununAnnesi12 Keskeuyusamm ben en son indirdim reklam vermezler diye reklam verip duruyor bi de telefonum kitlendi bu reklam yüzünden
Organikumos nurelem Ya işte onca sekmeden burayı bulamam aranızdan ayrılıveririm üşenir böyle kolaydı tıklıyorum hemen foruma geçiyorum ama reklamlardan bezmişem 😢
nurelem Organikumos canım hapykids uygulama yazıyorum direk giriyorum hiç reklam bekleme felan yasamadım
Organikumos DurununAnnesi12 Ay Allah seni kahretmesin kahkaha attım 😂 amaçlarına ulaştılar he böyle böyle hepimizi yıldırıp yüklettirmek mi acaba planları ahahshdjdh ay ama krize girdim ya 😅
lanadelmiyav nursocum ahshssh bir reklam bu kadar amacına hizmet etmez. Aşırı sinir oldum. İçmicem ya iç-mi-cem diye geziniyorum ortalıkta 🤦🏻♀️😁
Organikumos Keskeuyusamm SANA SU İÇMEYİ HATIRLATACAK UYGULAMAMIZ AYAĞINIZA GELDİ HALI KİLİM PASPAS KENARINA HALIFLEKS KENARINA OVERLOK ÇEKİLİR 5 DAKİKADA YAPILIR HEMEN TESLİM EDİLİR. 💧