tontisbebegim dilara10 Kalbim çıkıyordu göztepe gol atsın diye dua ede ede dilimde tüy bitti💛❤ Ama gözünüz aydın hak ettiniz🙈
Ate2020 dilara10 bir Fenerbahçeli 💙💛 olarak ne kadar kahrolsamda Beşiktaş’ı tebrik ediyorum . 3 büyüklerden kim şampiyon olsa hakedecekti. Heyecanlı bir geceydi. Seyircili olsaydı tadına doyulmazdı ❤️❤️
Ggzde tontisbebegim bende cok dua ettim ya maalesef eşim bile izlemedi maçı çünkü o zaten kaybetmişti 😂😂😂❤️💛
Zelisblt nursocum hıı kız dünden beri tartışıyoruz da Bn onu unuttum ya 😬😬😬 birde ekran görüntüsü almıştım unutmiiym diye 😁.
DBaybars Ne önemliymiş yahu silah sıkarak kutluyorlar yaşadığım yerde, zar zor uyuttuğum bebeğim ağlayarak uyanıyor uykudan. İnsanlara akıl fikir ve empati en çok böyle zamanlarda lazım. Sözüm konu sahibine değil elbette yanlış anlaşılmasın.
Eliftoprak44 DBaybars valla bizim durumu anlatmışsın. Aynı şeyleri yaşadık urfadayız. Biran dedim aynı yerdemiyiz acaba. Çocuk ağlayarak uyandı korkarak
1yenianne DBaybars ben şikayet ettim az önce umarım gereği yapılır arabalara binip kornaya basıyorlar bağırıyorlar salak salak.. yasak bide çocuklar bile sokakta saçma sapan iş..
dilara10 @DBaybars aslında çok haklısınız fakat biizim memleketin geleneği bu hangi takım şampiyon olsa silahlar havai fişekler. Çok çok haklıısnız.
tontisbebegim Ggzde hahahaha fenerbahçe mi🤣🤣 benimki de sinirden kapattı izlemedi ben izledim izlemez olaydım her türlü kaybettik😭