iki_prens_annesi A101 bim şok gibi marktlre gelen sivi gecirmz alezler bi ise yariyomu kizlar soka gelmis almayi dusunuyom bi sorayim ddm 🤗
Alpitom iki_prens_annesi ben Hepsiburadadan almıştım. Saydığınız marketlerdekilerin kalitesini bilmiyorum ama su geçirmez alez çok kullanışlı oluyor bebekle
Dragon2018 iki_prens_annesi soktaki Alexi aldım kapitoneli kızıma tuvalet eğitimi veriyorum oyuzden serdim bakalım nasıl olacak göreceğim bu gece 🤔🤣🤣
Purelove iki_prens_annesi a101 ve bimi bilmiyorum. Bi kere şoktan ustu havlu kumas sivi gecirmez alezlerden aldim ve maalesef cope attim. Hem cok agir bi koku vardi hem de haşur huşur ses cikariyordu 🥲
calikusuu iki_prens_annesi Madam Coco’dan almıştım çok iyi, alta hiç sızdırmıyor , lastikli çarşaf gibi geçiyor.
iki_prens_annesi Alpitom hic kullanmdm bnde bilmiyom nasil bisey oldgnu birada gormustum ama kumasini bilmiyom.belki o marktlerde alan vardr diye bi sorayim ddm
iki_prens_annesi Dragon2018 tam detayini bilmiyom soktakini ama uygun gibi geldi tek kisilik 14 15 tl biseydi galiba bnde cis egitimi icin alayim diyom
calikusuu iki_prens_annesi 30 liraydı sanırım tam hatırlamıyorum beğenince ikincisini sipariş etmiştim. Tuvalet döneminde çok yardımı olacak diye düşünüyorum.
Akbasrabia iki_prens_annesi ben 2 hafta önce çiçeksepetinden aldım 120 liraydı çok memnunum ama bim ve a101de satılanlar nasıl bilmiyorum
Deletedmom0099 tediden alıcam bende yada cocoda da var. ama kenarı üçgen şekilde lastikliler çok fazla çıkıyo. bu dediğim lastikli çarşaf gibi tamamen yanlarını kapatıyo, üstü kapitoneli çok kaliteli. madame cocoda indirimde 75e düşüyo, tedide 99 lira
iki_prens_annesi Deletedmom0099 carsaf gibi lastkliler mi iyi yoksa ucgen olanlrmi bizim suan yatagmiz yok yer yatagi kullaniyoz yere sermelik olir diye dusunuyom
calikusuu iki_prens_annesi Link atmak yasak değilse atayım. https://ty.gl/uvcz820nn Fiyatı çok artmış indirimi takip edebilirsiniz.