Zendeniz Kızlar bebegım 3 aylık son 1 haftadır sureklı burnu tıkanıyor serum suyu fln damlatıyorum ama fayda etmıyor temızlemeye calısıyorum ama feryat figan zaten sonrasında yıne tıkanıyor ne onerısınız?
Dilek00 Zendeniz sterimar burun spreyinden memnunum. Simdi hava istanbulda sıcak oldu ev iyi nem düştü 50lelere bebeğimin burnu tıkanmıyor. Serum fizyoloji sıkıp çekmek lazım açmak için ya da şırıngayla tazikli şekilde temizliyorlar denemedim ama youtubeda izledim burun temizleme yazarsanız çıkar😊
Kuzeyim09 Zendeniz be nim bebegımde 66 gunluk ayni durumdayiz çok tıkanıyor burnu gunde 3 kez filan aciyoruz masallah baya çıkıyor nerddn geliyor bu kadar anlamıyorum hapşırıkta var bizde
Kuzeyim09 Zendeniz bizimkide izin vermiyor ama onun sağlığı icin zorla yapiyoruz agizdan nefes alamadiklari icin burun tıkanıklığı onlar icin tehlikeli canik youtube dan video izle istersen bide eczaneden esim bi damla aldi naneli gibi yakasina yada yastigina bi damla damlatjyoruz baya etkili
Hasretkoc Zendeniz merhaba kesınlıkle sterimar markasını az once aldm bende arastr bak trendyolda uygun fytlı
sevdam4721 Zendeniz meraba canım serum suyunu burnun ıkı tarafanı şiringayla sık hafıf sırtına vur iyice aksın sonra çekme aparatıyla iki tarafı güzelce Çek günde 10 defa yaptığımı bılırım yenı yenı günde 2 3 düştük çok gecmış olsun Allah şifa versin doktor günde 20 seferde yapsan bıley olmaz dedı
sevdam4721 Zendeniz bn ılk ondan aldım ılk doğduğunda hıc işe yaramadı hıc uyuyamadığı için bi gece acıle gtrdum doktor tak dıe açtı eşimle çok şaşırdık kızım o sanıye rahatladı poşettik serum suyundan aldırdı doktor bıde jırınga ınternete bakabılırsınız ole ole duzeldık bız
dikenlerinleydisi Kuzeyim09 fazla kullanmayin her kullandıkça çoğalıyor bende her kullandığımda burnu hep doluyordu