Kızlar 38 günlük bebeğimle doğduğundan beri meme reddi yaşıyoruz. Biz hastanede hata edip emzik verdik. Doğru düzgün tutmadı hiç memeyi. Hastaneden geldikten sonrada 15 gün kaşık biberonla besledim belki memeye döner diye olmadı artık oda doymuyordu yarısı üstüne başına yarısı midesine gidiyordu. Artık dayanamayıp biberon verdim ama bu seferde sağıp verdiğim için iki günde bir mastit olmaya başladım ağrısı o kadar kötü ki ben yeterki sütümü içsin ben pompa başında yaşamaya razıyım diyordum ama bu acı beni mahvediyor. Kaç tane emzirme danışmanıyla görüştüysem emzik biberon bırakın dedi bugün bıraktm tekrar kaşık biberona döndük ağlaya ağlaya doyurmaya çalışıyorum. Yine sütler ziyan oluyor karnını yine bi şekilde doyuruyoruz ama emziksiz sakinleşmiyor sabahtan beri içi çıktı ağlamaktan benimle aynı durumda olana varmı ne zaman emziği unutur ne zaman memeye döner her an vazgeçecek gibiyim mastit acısına katlanaym ama ağlamasn yeterki diyorum ama ben 40 dk sağım yaparkende bebeğimle birinin ilgilenmesi lazım çok zor bir durumdaym 😥