Mesmes Ay atağını nasıl geçirdiniz neler yaşadınız? Kafayı yemek üzereyim. Bebeğime bi haller oldu atak mı dişmi nedir anlamıyorum. Emin olmak istiyorum. Atakta ciddi uyku problemleriniz oldumu? 4. Ay atağında bile bu kadar zorlanmamıştım.
Beyban Mesmes aynisini bende yasadim. O zamana kadar ayina uygun saatlerde uyuyan kizim uykuya direniyordu. 7 aylik olduk o zamana gore daha iyi ama uykuya hala cok direniyor.
Minikkizimm Mesmes 5 bucuk aylığız gece uykusuna dalması icin en az 45 dk salliyorum uyutup birakiyorum 10 dk snra gozleri kapalı aglamaya basliyo uyanmiyor ama uyumuyorda pış pış yapinca dalıyo yarim saat snra yine aynı sabaha kadar bu sekilde devam ediyor onun basinda beklemekten uyku uyuyamaz oldum atak mıdır nedir bilmiyorum ama gece olunca taniyamiyorum cocugumu gündüz biraktigim gbi yatip uyuyor gece mıkır mıkır hep uykusunda bile hareket halinde dönmeye calisiyo dönerse uyanıyo dönemezse sinir olup yine aglamaya calısıyo artik ne yapicagımı sasirdim
shinemom4 Mesmes ayyy yalnız olmadığımı biliyorduuum🤷🏻♀️ 5 ay 11 günlük olduk, 11 gündür bi haller bi bi şeyler inşallaj geçicidir🤲🏻
Mesmes Beyban valla ayakta sallanarak uyurdu coğunlukla ve zor uyurdu şimdi ayağa koyuyorum poposu hoplatıyo cığlıgı basıyor memede de öyle. Gözleri kıpkırmızı oluyor cok uykusu var ama uyumuyor
Alyatrd Bizde yaşıyoruz 5.aya girdiğimizden beri . Uykuya direnme gece çok sık uyanma , nerdeyse saat başı kalkıyoruz , 4.ayda bile bu kadar zorlanmamıştık . Uyku düzenimiz mahvoldu 😣inşallah geçicidir . Yaklaşık 3haftadır böyleyiz , çok yorgunum 🥺
Fatosemir Mesmes gözü kapalı yüzüstü dönüyor dönünce ağlıyor çeviriyorum yine aynı 🤦🏻♀️ Aç olduğu için ağlıyor mama veriyorum mama verdiğim için ağlıyor 🤷🏻♀️ Bizimki hem beslenme reddi hem uykuda huzursuzluk iki hafta önce yediği mama miktarını şimdi saatlerce aç kalsa da yemiyor. 4. Ay atağında her şey çok normaldi 5 aylık olduğumuz gün başladı. Sizde de mama veya meme reddi var mi?