cikicikolatamm Galatasarayın maçı var bugün eşim bağıra çağıra izliyo😠 bi oğlumu uyutmadı. Uyarmama rağmen beni dinlemio.😕 Sizde durumlar ne?
Zelisblt cikicikolatamm bizde beraber izliyorduk şimdi kızımı uyutuyorm, odadan çıkmadan önce uyardım sakın bağırdığını duymiym diye 😁
Mom070 cikicikolatamm Balkonda oğlum eşim çay içiyoruz. Hiç işimiz olmaz futbolla falan ama basketbol maçı olsa içeride bizde aynı durumda olurduk. 😂
merveyyoruuk Mom078 Bir de bende var ondan daha topa vurmayı bilmez 😂 Evin holiganı benim 🦅 Beşiktaşşşş 👀♥️
EmineYilmaz cikicikolatamm Fenerli eşim aşırı stresli hayatının yarısı futbol ben böyle adam görmeidm😂
marscicegi Neyseki maç değil, kardeşlerim seven Bi kocam var, maçı asla kafam almazdi herhalde😂 Mahalle sağ olsun gol başına mahalleyi yıkıyorlar 🤦♀️😂
cikicikolatamm @Mom070 ohh ne güzel bizimki balkonda oturmayı hiç sevmez bende yalnız oturmak istemiyorum😕
aysenur_58 cikicikolatamm bizde oturduk ailece izliyoruz ben Beşiktaşlıyım diğerleri hep Galatasaray 😇
cikicikolatamm @merveyyoruuk hahaha ne var yane bu kadar bağırıp çağırmaya sanki kazanıp sizin cebinize para girio 😂😂