Srcnozlm 1 hafta önce dogum yaptım çok fazla kanamam yok lohusa pedim bitti marketlerde bulamadık normal orkid pedi koysam alerji yaparmı dikiş yerine yardımcı olurmusunuz ilk hamileliğim yardımcı olursanız sevinirim 🙏
Balli_pastamm Srcnozlm Ben canped mesane pedi kullanmıştım. Normal pedden daha rahat bulabilirseniz ondan alın deneyin.
Baldantatli Sorun olmaz bende kullandim o bolgeyi temiz tutun onemli olan o sik sik değiştirin zaten git gide azaliyor bi kqc gune de dikislerin atar rahat edersin
Elifss Srcnozlm doğum yapar yapmaz hep kotex kullandım önemli olan temiz tutmam wc gittikten sonra da hijyene dikkat etmen cnm ayrixa nöbetçi eczane getir vs gibi uygulamadan da bulablrsn
Klcctugce Srcnozlm Ped koymayın, çok çabuk mikrop üretir. Eczaneden gazlı bez alabilirsiniz geçmiş olsun
musslim_mom Srcnozlm normal ped yerine yıkanabilir kadın pedi koyarsanız hem çabuk iyileşir hem alerjik yapmaz
elifineylulu Srcnozlm İlk iki günden sonra sleppynin pedini kullandım bende hiçbir sıkıntı olmadı sık değiştirmeye dikkat et temizligine dikkat et hiçbir sıkıntı olmaz canım
Pinar_kb Srcnozlm bende kullandım sorun olmadı. Ama parfümlü olmamasina ve o bölgeyi temiz tutmaya dikkat edin.