Sanem5580 Arkadaşlar merhaba 17 mayıs pazartesi sünnet olacak oğlm.1 yaşında Nasıl olacak bezliyken yapışıyor mu kaç günde iyi olur. Ağrısı olurmu çok. 🥺 Yaptıran varsa bilgilendirebilir mi? Aşırı stresliyim🥺
Nihalikuzeyto Sanem5580 merhaba canım bende 1 yaşına 1 hafta kala yaptırdım. Rabbime sonsuz şükürler olsun o kadar kolay oldu ki boşuna stres yapmışım diyorum, çabucak iyi olacak merak etme. Bizimki bezini açınca ağlıyordu oda korkudan 🤭
Deniz00 Bende 17 sinde bu pazartesi sünnet yaptırıyorum inşallah baklm 2 3 güne geçer dediler bezliyken daha iyi işer işer geçer densi baklm 17 aylık benmkide
Sanem5580 Deniz00 merhaba canım. Nasıl geçti sünnet. Bebiş nasıl? Bizim çok iyi geçti çok şükür bi sıkıntımız yok
Ygmryldrm Sanem5580 ben klipsli yaptirdim 3 aylikti harika gecti 1 hafta olmadan gecti siz nasil yaptricaksiniz
alkilic Sanem5580 3 aylıkken yaptırdık beze yapışma olmadı çünkü verdikleri antbyotikli kremi her bez değiştirmede bolca sürüyoduk karton bardak vs. gerek yok dedi doktorumuz 2 günde iyileşti iyiki de yaptırmışım bide 10 gün boyunca 2 günde 1 batikonlu suya oturttuk
alkilic Sanem5580 bizde öyle bişey olmadı ağlama vs. yaşamadık çiş yaparken bu yüzden de acı çektiğini düşünmüyorum. Sadece sargı bezlerini çıkarırken çok ağladı okadar
Sanem5580 alkilic çok güzel geçti bizimde. Çok şükür sıkıntısız geçiyor. Üstüne yatıyor kalkıyor hızlıca oturuyor hiç bi sıkıntısı yok çok şükür 🤲
Fatma69 Sanem5580 10 aylıkken olmuştu 2 gün zorluk çekti sonra çok şükür bir beden büyük bez takın çok ağladıgında ağrı kesici vermiştim