BadeeAltug Merhabalar güzel anneler bir yaş elbisesi diktireceğim ya da alacağım bildiğiniz İnstagram sayfası ya da önerebileceğiniz site varsa sevinirim😍
Elifmoms BadeeAltug le mabelle Little honey bunnies Pixy love instada bunlara bakabilirsiniz. Dikimler aşırı pahalı oluyor
haziranin25i BadeeAltug https://instagram.com/fluffydreams.tutu?igshid=eyuvts1h6xqz bu sayfada güzel elbiseler var bende kızıma burdan almayı düşünüyorum 😍
Gokcemsii BadeeAltug kızımın doğum günü için instagramda Almira tasarım diye bi sayfadan sipariş vermiştim. Daha giydirmek nasip olmadı malum yasaklardan dolayı ama elbiseyi çok beğendim. Bi göz atın isterseniz.
AsyaninAnnesiiii BadeeAltug dikim çok pahalıya geliyor. Ben waikinin anne kız kombinini almıştım birde yılbaşından 24 gün sonra doğduğu için bi sürü ışıl ışıl elbiseler vardı. Bi bakın türbanlı değilseniz eğer türbanlı model yok diyebilirim.
BadeeAltug AsyaninAnnesiiii turbanlı değil işte bende dikim elbiselerine bakıyordum feci pahalı yani ne o öyle ne alıyoruz sanki bir defa giyecek hepi topu
AsyaninAnnesiiii BadeeAltug evet bende dikim istedim ama insan kazıklamaya gerek yok bence. Parayı da çöpten bulmuyoruz. Bence bi çok mağazada birbirinize uyduracaginiz elbiseler olur bi bakın umarım istediğiniz gibi olur herşey 💕