ANNEBALIIII Kızlar hep duyduğum bir şy doyuyorsa çişli bezinden anlarsın diye. Peki bu çişli bez sayısı kaç olmalı ve bezlerin dolu olması mı lazım yoksa bir defa çiş ypmış olsa da o bezi sayacak mıyız?
Hayalims ANNEBALIIII dolu olması lazım diye duydum doyduğunu anlamak için günde en az 5 çişli bez ben bazen 4 bazen de 5 alıyorum ama hepsi dolu dolu olmuyor yani
[silindi] ANNEBALIIII çok sık değiştirdiğim için hiç buna takılmadım bir bebeğin bezini 24 saat içinde sadece 4 yada 5 ile sınırlamak mantıklı gelmiyor 🙏🏻 Aç kalsa bebekler illa belli ediyor zaten takılmayın bez konusuna 😊
Papatyaninannesii ANNEBALIIII dolu olması lazımmıs ama ben cok dolu 2 bez az dolu 3 bez anca alıyorum, ama beneğimin kilo alımı iyi hele bua ralar daha az çiş var ama cok fazla terliyor havalar ısındı sanırım ondan
ANNEBALIIII [silindi] bir kaç gündür göğüslerim çok boş duruyor. 3.5 aylık bebeğim hiç öyle sorunumuz olmamıştı. Göğüsler boş durunca ben de tedirgin oluyorum. Her şeyi takip etmeye başladım. Bez vs.
ANNEBALIIII Papatyaninannesii benim bebeğiminde bezleri neredeyse boş sayılır. Çok az çiş oluyor. Sık değiştirdiğimden mi bilemedim.
[silindi] ANNEBALIIII öyle düşünme canım içini ferah tut takılma çok dert ediyorsan su alımını arttır