Ogulveannesi NeslihanBusra ben kahValtılarında vermek istiyorum 9ay girİcek unutmuştum hatırlatmış gibi oldunuz 🥰
Sltnbl2018 NeslihanBusra 8.aydan sonra veriliyor herşeyin icin e katabiliyordunuz 1 çay kaşığı boy uzamasından tut bir çok şeye faydalı oğlum 9.5 aylık kkullanıyorum baya faydası oldu boyunun uzamasına
Deletedmom115 NeslihanBusra 8. Aydan sonra veriliyor ama 6. Aydan önce ruşeymli irmik vs verilebilir sadece ruşeym 8. Ayda
teachersrn NeslihanBusra 8.aydan sonra günde bir kez yediği yoğurdunun içine çay kaşığı kadar koydum her gün bir çay kaşığı kadar verilebiliyor ben yoğurtla beraber yedirdim
Yesimgulcakir Bende merak edıyırom birde kabız falan yapıyormuş tecrübeli anneler bilgilendırırse sevınırım
Nazlicicegim Sltnbl2018 merhaba bu ruşeymi pişirip mi karıştırıyorsunuz yoksa direk içine mi koyuyorsunuz
Nazlicicegim Yesimgulcakir bebeğiniz ne kadarlık benimki 11 aylık daha bi sıkıntı olmaz değil mi? internette net bir bilgi de bulamadım sadece birinde 1 yaşından önce pişirilmeden tüketilmemeli yazıyordu