Sebosss Kızlar kafayı yicem artık kızımın saçları çok dökülmeye başladı bu zamana kadar bu kadar fazla dokulmemisti yatağı üstü hep saç oluyo birde kendisi sürekli çekiyor saçını artık moralim çok bozuluyo eşimde takmış kestirelim saçını diye havalar ısınmaya başlayınca sıfıra vurduracakmis ben hiç istemiyorum ne yapicam bilmiyorum var mı böyle bişey yaşayan 😔😢😢
Janss Sebosss Eşinizin söylediği daha akla yatkın ama istemiyorsanız bazı sebepleri olabilir . Ana saçları dökülmüş müydü ?
Sebosss Janss çok fazla dokulmemisti çok saçlı bir bebekti 6.ayindan sonra çok hafif döküldü ama saçında seyreklikler var biraz bu ara daha fazla dökülmeye başladı
Sebosss Janss evet bakıldı herşey normaldi d vitamini yüksek çıkmıştı hatta sağlık ocağı kesmisti 8.ayda yapıldı tahlil bize ben 10.ayinda alerji testi için kan verdim demir ve d vitaminine baktirdim tekrar demiri biraz düşük çıkmış
Sebosss Duam Sağlık ocağına gidicem asi için o zaman doktora bı danisicam moralim çok bozuldu gerçekten kızımda çekiyor sürekli saçını o dökülen saçları gördükçe canım sıkılıyor
Janss Sebosss Demir düşüklüğü de saç dökülmesi sebeplerinden biri 😌 Belki ana saçlrı dökülüyordur bebeklerde normal bir durum aslında . Ama doktorunuza bir danışın belki ek birşeyler önerir.
Sebosss Janss Gittiğim sabit bı doktorum yok canım sağlık ocağına sorucam bı olmazsa hastaneye goturcem