paradise Aşı en fazla ne kadar ertelenir acaba? Ayin 10 unda olmamız gereken 4.ay asilarimiz saglik ocagi kapali oldugu icin 1 hafta ertelendi 1 hafta daha erteleyebilir miyiz?
melasya paradise aşı takvimi önemli özellikle ilk yıl ayına göre aşılama yapıldıgı için takvimi kaydırmamak gerek yoksa tüm tarihleri kayar. 1 hafta tabıkı etkilemez iki aşılama arasında en az 4 hafta ara olmalı diye biliyorum
Woody paradise şehir değişikliği falan mı yapacaksınız? Gittiğiniz yerde yaptırabilirsiniz eger öyleyse
Organikumos paradise ben 6. Ay aşılarını 1 ay rötarlı yaptırdım sorun olmaz demişti. Aynı aşılar neredeyse 4. Ayla ama belki bir farkı olur onu bilemiyorum 🤷🏻♀️
Eylusunannesiii paradise bizim 1.ci ay kaydı hepsi ertelemeli oldu maalesef hemsire bi sorun olmaz erken olmasinda 1-2 haftadan bsey olmaz demisti
Deletedmom0099 erkene alınmaz ama geçe alınabilir demişti hemşiremiz bana. menenjit aşısı olucaktık 10 gün ileri attık. ne aşısı olacağına da bağlı olabilir erteleme süreci
paradise melasya ya bizim 1 hafta saglik ocagi kapali oldugu icin ertelendi zaten ama 1 hafta da seyahat edecegimiz icin ertelemek istiyoruz. Ertelemek sakincali ise gittimiz yerde saglik ocaginda yaptirabilir miyiz
paradise Woody evet kucuk bir yere gidecegiz devlet asilarini yaparlar oyleyse ama rota asisinin 2.dozu da olacak orda bulunmazsa ne yapmamiz gerekir ki
melasya paradise misafir olarak bulundugunz yerde yaptirabiliyosnz ben bebegimin yaptirmistim.ama ellerinde sayili oluyo asilar arayip sormustum oncelikle.bence siz once saglik ocaginzla gorusun 1 hafta gec getirsem sorun olurmu diye sorun
paradise Woody cok teşekkür ederim ☺️ rota soguk saklaniyor ya bide ondan cekindim onemsemezlerse diye
Organikumos paradise doğru kpa yok. Ulaşabileceğin biri yok ku aile hekimliğinden bazı hemşireler telefon numaralarını paylaşıyor hatırlatmalar vs için
paradise Eylusunannesiii ne kadar ertelemistiniz ben de gittiğimiz yer kucuk bi yer guvenemiyorum gelince yaptiralim istiyorum 15 16 gun ertelemis olacagiz
Eylusunannesiii paradise 2.ci ay aşısı 2 hafta ertelenmişti 3.cu ay 1 hafta 4.cuyu olacagiz kapaliydi 1 hafta geçti hafta ici gideriz olmaya
paradise Eylusunannesiii sizin 2.aydaki asilarin ilk dozu oluyor bizim simdi 2.aydaki asilarin ikinci dozu olacak acaba fark eder mi dozlar arasi zaman
paradise Organikumos vermisti ebemiz numarasini ama ulasamadim belki burda da vardir ebe diye sorayim dedim tesekkur ederim cevabiniz icin 😊