Woody Merhaba, Önceden almıştım. Kızıma küçük geldi 20 numara Kutusu yok 55 TL düşünüyorum. Kargo ile 60 olur.
adastra Woody Hayırlı satışlar🌸 ya birşey sormak istiyorum tam olarak aynı renk aynı modelini kızıma aldım ama terletiyor siz çorapla mi giydiriyordunuz
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Woody Çook şirinmiiiş 😍 Bende avmler açılsada alayım diye bekliyorum. Hayırlı satıilar kuzucugum 🌹
Woody Fun şu avmler açılırsa gidip alacagım valla. İnternetten çok zor oluyor. Siz hangi modeli aldınız?
Fun Woody renksiz olsun dedim ama en açık renk buydu ya nasılsa bi kaç ay giyebilcek gibisinden. Ama gidip almak daha mantıklı tabii
YldrmBytkn Woody benim oğlumu da ayağı 13 cm falan 21 aldım bu modelden ama buyuk geldi önü kalıplarda mi sıkıntı var acaba
Woody AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bakalım talibi çıkarsa birinin işine yarar belki. 1 kere denedi çünkü küçük hanım 🙈 Sanbeye devam mı sandalette 🙈
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Woody Sanbeye bakacağım ilk iş. Mağazası da var avm de, sonra flo,polaris falan bakacağım. Görmem lazım. Ölçü de tutturamam şimdi. 🙈