harley Baby turco kullanıyoruz eşime 4 numara al dedim bugun baby turco nun 4 numarası yokmuş oda önlem almış nasıl kızlar kullanan var mı
snowflake harley ben baby turco kulaniyorum kızımda önlem i kullanmadım pakaeti açtım bir defa taktım daha takmadım gerisini ben kullandım lohusalık dönemimde turco nun da kalıbı birazcık küçük gibi geldi bana
Smrenes Ben beğenmiştim tek sıkıntı çok kokuyor pudra gibi.. Onun dışında taşma falan yapmadı tabi ben gündüz kullandım
harley Smrenes bendd öyle yapayım aslında 3 kullanıyoruz biraz sıktı gibi oldu baby turco ondan istemiştim 4 numarayı
121015 Baby turco nasıl ben slepy kulanıyordum pişik oldu baby turcoyı denemek istiyorum . Bide 4 numara kullanıyorsunuz sanırım kaç aylık bebiş
harley 121015 yok canım 4 numara kullanmıyoruz baby turco 3 nosu biraz bacaklarını sıktı gibi geldi ondan denemek için bi paket 3 bi paket 4 al dedim denemek icin 2 aylık bebeğimde. Baby turcoyuda ben beğeniyorum denemeye değer dene bence bi🌺
limonlukarpuzzz 121015 baby turco cok.guzel bir bez ben prima premium care serisinden geçiş yaptim keşke ilk baby turcoyu kullansaymişim prima kalitesinde kupkuru tutuyor sizdirma taşirma yok :)
gokkusunannesi 121015 baby turco çok güzel bence Molfix kullanıyordum çok taşırma yaptı. 7 aylıkk 8 buçuk kilo 5 numara kullanıyorum oğluma
Smrenes harley kötü bir bez değil benim oğlum 2 yaşında 5 no 6 no karışık kullandım sizinki ufakmış devamlı değiştirirsiniz zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum 😊baby turco doğadan daha güzel tabi.. İçerik olarak daha temiz
harley Smrenes baby turco güzel evet🥰 önlemide 30lu almış zaten eşim bide bekletmiyorum çiş bile yapsa sıkıntı olmaz inşallah
Smrenes harley pişik olmadığı sürece sıkıntı olmaz o aylar da çok değiştiriliyor 2 3 güne biter zaten o da 🙈 benimkine bişey yapmadı Bi zaman sonra hangi bez ucuzsa onu aldığım için alıştı artık poposu 😂
Mihrimahnin-annesi Ben 2 aydır kullanıyorum hem güzel hem hesaplı ,memnunum önlem bebek beziyle ,sıkıntımız olmadı şimdiye kadar :)
Beren-2020 Bende baby turcodan önleme geçtim memnun kaldım bide kizim pişik olur yeni beze geçince önlem de olmadı kalıbı daha büyük turcodan