Sakinee Kızlar 7.katta oturuyorum şu balkonlara file gibi yapılıyor ya 2,5yaşında kızım var güvenlik için düşünüyoruz yaptıran varmı hiç nasıl oluyor
Zelisblt Sakinee bnde şuracıkta bekliym, demir kolkuluk mu o filler mi karar veremedim. Bnde mutfak ve kendi odası için yaptırcam
SeverusSnape Sakinee inanır mısınız, ben de az önce bunu araştırıyordum internetten. Yani bana çok mantıklı geliyor ama biz kiracıyız. Böyle bir şeyi yaptırmak doğru olur mu, izin verilir mi bilemedim. Üst kat komşumuz da kiracı, o file alıp kendi kaplamış.
Sakinee SeverusSnape yaa bizde kiracıyız ama çok var etrafta görüyorum hep o fileyi nasıl kendi yapmış ki sağlam olur mu 🤔
SeverusSnape Sakinee o çelik filelerden değil, bildiğimiz balıkçı ağına benziyor. Bana pek güvenli gelmedi açıkçası komşumun yaptığı.
Cheddar Sakinee win block diye bi site var ben ordan aldım ama hala monte etmedik. Kedimde olduğu için aldım çok güvenli kafa rahat olur. Söküp başka eve de takılır
Sibeeeel Sakinee benim eltimin evinde Demir olanlardan var çok iş görüyor diyo rahatça bırakıyorum balkona diyor bende oğlum 1,5yasında bu hafta yaptırmayı düşünüyorum tavsiye ederim yani ☺️
Sakinee Sibeeeel yalnız bırakmak değilde yanındayken bile çocuğu ensesinden tutacak değilim ya sandalyeye oturuyor oda korkuyorum bakınmak istiyor
iremyy Mantıklıymış aslında 👌🏻 Ama bunu daha önce duymayıp eve cam balkon yaptıran ve kiradan düşüren ben gruptan ayrıldım :|
______ Sakinee ben asla güveniyorum ona ya bizde cam balkon var iplerini söktük açamıyor oğlum ama yine de kilit varmış çelik ondan alıcam i tarafa da
Sakinee SeverusSnape benim kız tırmanmayı çok seviyor o fileyede tırmanır diye korkuyorum kaşla göz arasında
Nik_mik_yok Bizde araştırıyoruz bu günlerde. Daha çok gölgelik amaclı düşünüyoruz. Balkona salıncak kurduk ama güneşten çıkamıyoruz diye file yapalım dedi eşim.