Edaegemen0605 Kızlar ilk bebeğim daha 9 günlük ama böle gözünü açınca bazen baygın baygın tavana doğru bakıyor yA da gözleri şaşa gibi oluyor korkuyorum böyle şeyler yaşayan var mı🥺
Mom042 Edaegemen0605 kuzummm o cok normal daha kucuk her bebek oyke sasi bakar . Suanda seni net bile gormuyor her seyi siyah beyaz goruyor gorus mesafesi cok az bakiyo ama emin ol heryeir bulanik goruyor 3 4 haftaua farki goreceksin ☺
cocomelon33 Edaegemen0605 bizimkide öyleydi şuan 1 aylık daha düzgün bakıyor resmen şaşı gibiydi korkmuştm bende
Edaegemen0605 Mom042 böyle tavana bakıyor bayık bayık korkuyorum diyorum beynin de ni var sıkıntı aklıma geliyor herşey 🥺
Mom042 Edaegemen0605 kuzum o daha gununu doldirsun o gozler hic kapanmiycak . Baygin baygin bakisi yaribuyanik oldugu icin . Kizim 6 aylik bazen uyurken baygin baygin bakiyo ☺
isilhanim Bende de vardı o zamanla duzeldi. Sarılığı var mı bebeginizin Bazen sariliktan da uyku yapıyor ve gözler kayıyor ama düzeliyor. Kuzenimin çocuğu da şasi bakıyordu yukar dogru büyüdükçe düzeldi şuan çok küçükler
isilhanim Edaegemen0605 Ondan da oluyor uyanmak istiyor zor uyaniyordu o zaman gözler kayıyordu. Sarılık azalınca gözler açılıyor dedi doktor bana .