iki_tospik_annesiii Serapo benim oglan 1 yaş 5 günlük 7 ayına kadar unibybi kullandım sonra eşim girmiş o yok diye bunu almış Öğünden beli hep bunu kullanırım çok memnunum 👌☺️
zmerves Serapo curly_mom boyutu, kalınlığı ve ıslaklığı nasıl acaba ? Sleppy kullanıyorum ama daha uygun fiyatlı muadil bulursam geçeceğim
curly_mom zmerves her şeyi sleepy ile aynı bence bi tık ufak sadece. Ama yeterli boyutta. Çok kalın değil Islaklığı da iyi kuru değil.. Ama ben doğadan olanını kullanıyorum bu sleppy normal ıslak mendilden pahalıya geliyor diye biliyorum 🤔 normalde sleepy kullanıyorduk parfümsüz olduğu için buna geçtik
Serapo zmerves ıslaklığı kalınlığı gayet güzel..indirimden alıyorum 90li 12 paket 40 tl.. diğerlerinin sayısı az fiyatı cok
Denisskaratas Adaninannesi09 ben kızım doğdugundan beri sleepy kullanıyorum limonlu sirkeli olan çokda memnunum kızım şuan 1 buçuk yaşında
Adaninannesi09 Bugün e bebeğe gittim gine Sleppy yenidoğan aldım memnunken değiştirmek istemedim. Bebiş ten bebişe de değişiyor çünkü. 🥰🥰
Yagmurlubigun Adaninannesi09 kızım 1 yaşında sleepy de kullandım baby turcoda ama en çok dalin kullandık en çokta dalinden memnunum
Elasuheda Adaninannesi09 sleepy saf su kullanıyorum doğduğundan beri 4 buçuk aylık ama çok pamuk bırakıyor sanki değiştirmekle değiştirmemek arasında gidip geliyorum bilemedim
mrvk02 Dunyaailm evet bak ıslaklık konusunda haklısın üstüne oturunca veya uzanınca tamamen ıslanabiliyosun😅
ecemm-6161 Adaninannesi09 canım bende molfix izotonik sulu mendil kullanıyorum Harika yani diyebilirim
Guldemnil Unibaby yenidoğan kullanıyordum fakat eşim dün bitince sleepy natural almış bana daha yumuşak geldi içinde katkı maddesi olmaması da cabası
Tugim Adaninannesi09 ilk üç ay pamuk kullandım ılık su ile beraber.3. Aydan itibaren Üni baby ve minies ıslak mendillerini kullanıyorum
Busrabulut Adaninannesi09 hiç ıslak mendil kullanmadım 7 aylık oldu hala baby me nin pamuklarını kullanıyorum
Velioglus 4 aylık bebeğim. Prima pure kullandım,sleepyde denedim ama waterwipes kullanıyorum şu an en iyisi fakat pahalı tabi