Yorgunanne07 Adaninannesi09 en iyisi ve ıslak olanı adı.gibi sleepy nin kutu da 3lu paketi var o çok memnunum
Gizemgnsyagci Adaninannesi09 ıslak mendil kullanmanı tercih etmem hepsi bana göre zararlı bir kere sürmüştüm ve kıpkırmızı olmuştu o yüzden pamuk hem daha uygun fiyatlı ve daha uzun gidiyor
Kbrysfslm Adaninannesi09 Üni kullandım ilk memnundum ama daha uyguna bulamadım alamadım geçen Trendyol dan slepy aldım 90 li 12 tane 58 liraya
E_vin Ben pamuğu ıslatıp kullanıyorum ayrıca pişik dişten kaynaklanan bir sorundur genelde de el silmek için unibeybi kullanıyorum
Ozlem00 Uni baby yeni doğan almıştım iyi gelmedi kutudan çıkarıp çeşmenin altında yikadimda öyle bitirdim o zaman sorun yapmamıştı şimdi ise önlem kullanıyorum var olan pisigi geçirdi diyebilirim papatya özlü bir mükemmel 👍
asdfghjj Adaninannesi09 sleepy yenindogan kullaniyordum kizim 6 aylik olunca sleepinin lavanta yagli masaj serisini aldim ama cok begenmedim. daha sonra yine sleepnin bio natural serisini aldim cokk memnunun suan onu kullaniyorhm
saripapatya_ Adaninannesi09 e-bebek markasının baby me ıslak mendilini kullanıyorum canım aylık paket bir kutu 📦 içinde 24 adet ıslak mendil var hem hesaplı hemde saf su pamuk pişik vs yapmadı memnunuz
Clekkz Uni baby yenidoğanı kullanıyordum cok uzun süre içerik değiştirdi bu yüzden baby me ye geçtim mühendisinoğlu sağolsun.🙏🏼💐
Zeymen34 Kesinlikle molfix izotonik suluyu kullanıyorum hepsini denedim ama en güzeli bu diğer bütün mendilleri sanki suyun içine batırıp pakete koymuşlar en güzeli molfix izotonik sulu mendilide gayet kaliteli
saripapatya_ Aselin-Annesiii uni baby nasıl kullanıyorsunuz yaa resmen plastik naylon kokuyor nefret ettim o ıslak mendilden baby me kullan daha iyi valla ben şimdi onu keşfettim ebebek markası çok. Memnunuz
saripapatya_ Serap__ uni baby nasıl kullanıyorsunuz yaa resmen plastik naylon kokuyor nefret ettim o ıslak mendilden baby me kullan daha iyi valla ben şimdi onu keşfettim ebebek markası çok. Memnunuz
Serap__ saripapatya_ Ya doğduğundan beri kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı olmadı. Marketlerde bakkallar da falan bulunuyor. Baby me almam için avm’ye gitmem lazım.. sürekli de avm’ye giden biri değilim. Siz toplu mu alıyorsunuz? Ne kadara geliyor? Kaçlı?