ebeanne_64 Hassas oldukları için İlk iki ay su ve pamuk kullandım sonra sleepy ıslak mendiline gectim sildikten sonra hametan kullanıyorum. çok şükür pişik olmadı bebeğim 6 aylık :)
kaymakliekmekkadayifi Erdemvenannesi evet sleepy cok sabunlu ve benim bebegimi pisik yapti bende o baby me denesem mi diyorum ama cok kararsizim asiri hassas cildi bebegimin
Erdemvenannesi kaymakliekmekkadayifi Ben 2 aydır kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım, bir deneyin isterseniz
kaymakliekmekkadayifi VERA19 ya beimde almayi dusunduklerimden biri o. Sleepy natural pisik yapti bebegimde oda yapar mi acaba ya cok hassas teni
VERA19 kaymakliekmekkadayifi Çok saf bir dokusu var sleepy’den daha iyi bence bu konuda,denemelisiniz🤌🏻😌
Crn123 Adaninannesi09 bebeginiz daha kucukmus ben 2 aya kadar pamuk kullandim ondan sonrada primanın islak mendilini kullandim harikaydi
Gullu666 Adaninannesi09 bende yeni dogan kullaniyordum doktor pamuk kullan dedi pamuga gectim ama kac aya kadar kullanacagm bilmiyorm
Sandall_ Adaninannesi09 sizin bebeğiniz daha çok küçük Muş ben ozamanlar ya yıkıyordum altını yada pamukla siliyordum
Prensesimmmm1 Adaninannesi09 temizleme pamuğu kullanıyorum ben suyla ıslatıp kullanıyorum 10 günlük bebeğim
Fero110 Adaninannesi09 ben kullanmıyorum hep su ve kese ile temizliyorum pek sağlıklı bulmuyorum ıslak mendilleri sadece mecburiyetten dışarı çıktığımda hastahane ye veya mağazaya o zaman çantama atıyorum
Eymenduygy Adaninannesi09 doğduğundan beridir sleepy natural yenidoğan/ sleepy bionatural ikisini de kullanıyorum çok çok memnunum. Uni baby içeriğinde kimyasal bulunduruyor. Molfix izotonik asla önermiyorum içeriği uniden de fazla, deli gibi kimyasal kaynıyor.
Alyameltem Adaninannesi09 İlk 2 ay boyunca kaynatılıp ılıtılmış su ve pamukla temizledim. Cildi çok hassastı pişiğimiz vardı biraz ama şuan Uni baby soft ve uni baby classic kullanıyorum çok memnunum pişik de yapmıyor ağır kokusu da yok gayet güzel petekli dokusu var ve yeteri kadar ıslak
Serrateacher_67 Adaninannesi09 ben unibaby kullanıyordum Özdilek avmde indirime girmiş 3Lü paket 9.90
-Gizem- Adaninannesi09 dalin yenidoğan kullanıyorduk bitti uni baby sensitive geçtik ama dalin daha kalın ve uniye göre daha ıslaktı bunlar bitince tekrar Dalin alacağım