zmerves Canlar merhaba ☀️ Külot bez kullanımı rahat mı? Bebeğim 6. Ayına giriyor ve artık alt değiştirmek baya zorlaştı durmuyor yerinde… kullanıp tecrübelerini paylaşan olursa sevinirim. Ona göre uygun fiyat olduğu için toplu sipariş vereceğim 🤷🏼♀️
Medusafer zmerves 3.aydan beri kulot bez kullanıyorum çok rahat bir iki kere cirtli denedim işkence gibi geliyor kulot bezden sonra
snysny zmerves kuzum benım bebek bes aylık denemek ıcın aldım ınan o daha ezıyet. Dıgerınde bezı altına koyup kremlıyosun sonra kapatıyosun ama kulot beZde krem surup ayakları havada tutup o nh gıydırmek ezıyet yanı bana cok zor geldi
Begooo Benim bi arkadaşım bebeği 4 aylıkken sleepyinin külot bezini kullanmıştı memnun kaldığını söylemişti. Ben kendim kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım fikir olması için yazmak istedim :)
12_b Ben kullaniyorum cok guzeller indirime düştüğü zaman alıyorum ya, çıtçıtlı yada kilot hangisi indirim deyse alıyorum
salcali_yumurtaaa Ya iz yapıyor benm oğlumda heryerine yırtıyorum da kenarlarını biraz ama çok üzülüyorum bu duruma 200 küsür de sipariş vermiştik 😕
zmerves salcali_yumurtaaa bacak ve popo ponçik ise ❤️ Benim bebenin de bacakları çok tombik ondan hep 1 numara büyük bez ile ilerliyoruz yoksa aşırı iz yapıyor
zmerves snysny ben de bir şeyleri giydirirken falan kolu bacağı denk getirmekten deliriyorum 😂 sanırım zor olacak… 5-6 adetlik deneme paketi varmış olmadı ondan alayım bi deneyeyim
ballilokmaninannesi @zmerves kızım bir buçuk yaşında külot bez kullanmaya 7 8 aylıkken başlamıştım hala kullanıyorum memnunum çok rahat oluyor