Sss000 Merhaba kizlar yardimci olursaniz sevinirim. 1 ay once normal dogum yaptim. Vajinamdan acayip kotu koku geliyor cok rahatsiz oluyorum estetik dikis yapildi curuyen dikisler mi koku yapiyor bilemedim. Temizlige fazlaca onem veriyorum gunde kac kez camasirimi degistiriyorum takip bile edemiyorum kanamam hafif olarak devam ediyor buarada. Basina boyle bisey gelen var mi cozumu nedir
Tuba Sss000 bende sezeryan ile dogum yaptim fakat akintidan dolayi koku yapiyordu. 2 ay oldu yaklasik 2-3 hafta önce durdu koku
Sss000 maysa-19 Tuba enfeksiyon falan mi kapmistir acaba yani kendiliginden gecmesini beklesemmi yoksa 10 gun sonra muayenem var ondan once gitsemmi doktora ya da siz birsey kullandiniz mi
Tuba Sss000 ben bir şey kullanmadım. kaşıntı falan varsa veya akıntının rengi yeşilimsi ise o zaman git tabi doktora fakat yoksa o zaman 10 gün sonraki muayeneni de bekleyebilirsin bence
maysa-19 Sss000 ben şuan antibiyotik kullanıyorum ama başka binpostta bibarkadasta mantar varmış yağda yumurta koymuş pişirip onu denicem