K_M_Y Kizlar yeniyim 5 günlük bebegim var emerken bi ağlıyor bi emiyor ayaklarını karnına çekiyor sadece ayakta duruş pozisyonunda ağlamayı birakiyor salı günü ne daha var o zaman kontrolümüz açıktan bunu vermişler fayda edermi bide başka önereceğiniz birşey varmi napmam lazım böyle olmaması içinn
fatimas27 K_M_Y canim bize de fayda etmedi 2 tane çocuğum vat bio gia aldim çok şükür hiç-bir sorunumuz kalmadı
Masalll0707 K_M_Y metsil bize hiç iyi gelmedi hatta içince çok ağladı belkide tadı acıydı ondan ama biz şimdi 4 ayligiz biogaiga kullaniyorum memnunum
Tugcerylmzkerem K_M_Y bana metsil biogaia ve zinco hic fayda etmedi ekstra zinco verince sancıdahada cogaldi biraktim rahatladim
yuksekipek K_M_Y benimde 7 gunluk bebegim sadece 2 defa metsil kullandim gazini normalde atıyor ama kaka yapmadan once sancısi geliyordu onun icin kullandim fayda ettimi bilemedim ama baya uyku yapti
Renesmee K_M_Y bize metsil iyi geldi, deneyerek bulmanız lazım önce metsili kullanın iyi gelmezse biogaia, sab simplex, nurse harveys veya zinco bunlardan birini deneyebilirsiniz doktorunuzun önerisiyle