Sadecezeynep 58 günlük bebeğim gündüzleri 2-3 saate bi acıkıyor gece uykusunda uyandırmıyprum 11 de yatıp 4.30 da kalkıyor o zaman emiyor
Renesmee Sadecezeynep maşallah baya büyümüş mide hacmi. Benim bebeğim de 44 günlük, bu aralar 3-3,5 saat sonra acıkıyor geceleri
Sadecezeynep Aryaaydin90 ilk zamanlar sarılıktan dolayı kaldırdım 1 aylık olduktan sonra doktorum kaldırma o acıkınca kalkar dedi öyle oluyor bas bas bağırıyor acıkınca
Gamzeeeeee Ben 4 ayına kadar gündüz gece farketmeksizin 3 3.5 saatte bir emzirdim gecede uykusundan uyanmadan emzirdim hep kendisi kalkar diyorlar ama daha bebekler onu anlayamıyorlar kan şekeri düşebilir diye kendi uyanmasını beklemedim hiç
Yeniden20 Kızlar, benim bebeğim ikinci ayından beri bir iştah azalması oldu. Ne yaparsam yapayım emmiyor. Üç dakika emip bırakıyor. Oda zar zor. Ne yapacağımı şaşırdım. Biberonla bile emmek istemiyor. Hiç mi bu çocuk acıkmıyo. Siz böyle durumlar yaşadınız mı
Emosh Benimde bebeğim 2 aylık bende hâlâ anlayamıyorum ne zaman emmek istediğini bi veriyorum mümkün değil almıyor memeyi tok diyorum aradan 15 dk geçiyor tekrar veriyorum alıyor emiyo 15 dk da acıktı mı yani.bende anlamadım dakka başı mememi teklif edicem normal mi acaba ne zaman geçer bu durum. Böyle olan varmı.
Sadecezeynep Emosh canım benim bebeğimde 58 günlük iki gündür böyle aynen uykuya dalamıyor huzursuz oluyor uykusuzluk krizinden memeyi de tutmuyor ben tamamen acıkınca verdim memeyi hemen aldı çözdüm çok şükür uyku düzeni bozulunca yapıyorlar genelde