Rubab_Mommy Kizlar bebegim 8 ay 3 gunluk.Ateşi 38.7 38.9Doktorla konuštum şurup soyledi.Uşuttugunu sanmiyorum.Damagi cok fena şiş dişe bagladim bu ateşi ama korkuyorumda.Şuruptan başka onereceginiz bişey var mi ?Ve ya sizin bebeklerinkzde kac oluyo?
Mom356 Rubab_Mommy geçmiş olsun canım allah şifa versin üstte kalsın benım bileğim yok kızda ardı yapmadı bizde
Mom0911 Rubab_Mommy dişte hiç ateşi çıkmadı canim. Bir kere boğaz enfeksiyonu oldu o zaman ateş 39 kadar çıkmıştı. Geçmiş olsun🤲🏻
ummytbs Rubab_Mommy tatlım daha yeni o sorunla karşılaştım. Diş ateşi 38 üzerine cıkmaz, yüksek muhtemel enfeksiyondur. Diş öncedi kulak ve boğaz enfeksiyonuna yakalanma riskleri oluyor. Benimki düşürdüm cıktı, ilaçta banyoda fayda etmedi. en son hastaneye götürdüm enfeksiyon cıktı. Serum verdiler, ateş düştü. Kan ve idrar aldılar. Fitil ve antibiyotik verdi. Antibiyotik 12 saatte bir veriyorum. Ateş düşürücü 6 saatte bir calpol. İlk durumda ateş düşmez banyoya sok, ateş düşürücü ver o da olmazsa fitili yarım kullan dedi doktorum. Öyle yaptım. Şu an cok iyi durumda. Muhakkak acile vs götür evde ugrasma. Ben pişmanım gececen götürmediğime:) geçmiş olsun
GoGirl Rubab_Mommy buyuk ihtimal enfeksiyondur kan tahlili yapilmasi lazim aslinda bu atese.gecmis olsun
Rubab_Mommy SheShines Mom0911 Mom356 Karatagg Teşekkur ederim kizlar Ilac vermiştim duşmuştu 2 3saat sonra yine başladi sirkeli su falan yaptim tekrar ilac verdim eşim işte gelsin doktora goturucez ALLAH razi olsun🌸
SheShines Diş ateşi o derecelere kadar çıkmaz diye biliyorum canım. Fitil varsa bide onu dene, ılık bez uygulaması yap veya duş aldır. İnmesse doktora götür kanına çişine baksınlar enfeksiyon olmasın
Rubab_Mommy SheShines bende oyle biliyorum 38den yukari olmaz diye ama bakalim şurupu bekliyorum biraz terliyo gibi
Karatagg Bende dişte hiç okadar yükseğe çıkmadı aynen biraz dene ateş düşürmeye bak calpol ver duş falan geçmezse doktora gidin hemen
Rubab_Mommy Karatagg evet bende bu kadar olmuyo diye biliyorum şurupun etkisini bekliyrum şimdi terliyo biraz
SheShines Rubab_Mommy Bizde 2 kere olmuştu 39.5 kadar çıkmıştı ne yapsam inmiyordu sonunda enfeksiyon olduğunu öğrenmiştik😔artık 1 fitile inmeyen ateşte hemen acile götüreceğim inmiyorsa büyük ihtimal enfeksiyon oluyor, inşallah öyle bir durum değildir geçmiş olsun
Rubab_Mommy pandemibebegi Feyzgb ummytbs GoGirl Hsrtgndz senemzglc Dun gece doktora goturdum kizlar.Uşutmuş bogazinda kizariklik vardi.Serum verdiler bide antibiyotikle fitil yazdilar.Onu kullaniyorum.Cook şukur şuan iyi ateşi yok.Cok teşekkur ediyorum cevaplariniz icin ALLAH razi olsun💕🤲🌸
Feyzgb Canım lütfen zeytin yağı ve sarımsak dene, 3 4 tane sarımsağı döv hakiki zeytin yağı ile iyice karıştır, sonra yağdan ayağının tabanlarına sür, sadece yağı sür, çorabını giydir, içirmeyeceksin sadece ayak tabanına, Allah şifa versin
Hsrtgndz Rubab_Mommy dış zamanı bizdede oldu ilk duslerinde ayağının altına limon sur ve bir dilim limon köy çorap giydir udi hindi yağı kullananlar var peygamber efendimiz bile önermiş bizimkisi limonla banyo ve sürekli ılık suyla pamukla sildim 3gun sürdü çok geçmiş olsun sizede
senemzglc Aynı sorunu 2 gün önce yaşadık dişten ateşlendi zannettik fakat ateş düşmeyince acile götürdük idrar yolu enfeksiyonu olmuş bebeğim .Calpol verdim, yağının altına zeytinyağlı sarımsak , eklem yerlerine çörek otu yağı sürdüm. Udi hindi yağı icirdim yarım çay kaşığı ateşimiz düştü .Bugün de ateslenince calpol hariç diğer uygulamaları yaptım , ateş düştü ve tekrar çıkmadı. Doktor enfeksiyon için antibiyotik verdi daha kullanmaya başlamadım .