Leyeegae Nurse Harvey’s şurup kullanan var mi ? Ne kadar ve ne zaman veriyorsunuz ? İlacın kullanma şeklinde gunde 6 ölçek diyor ve 1 olcek 5ml yazıyor. Bana cok fazla geldiği icin o kadar vermek istemiyorum.
Kuzeybabyy Leyeegae sabah akşam çay kaşığı ile verebilirsiniz bebek üç dört aylıksa tatlı kaşığı da olabilir
Cicismoms Leyeegae Nurse harveys colex surup kullandım çok memnun kaldım. İçindeki olcekle denildiği kadar kullanın. Benim doktorum günde 3kex kullan demişti çok faydasını gördüm
Leyeegae Minico doktorumuza sormuştum bir fark yok ayni demişti bana. Maflor kullan iyi gelmezse Nurse ye devam et dedi. bir de şurup denemek istedim o yüzden aldım.
Leyeegae Kuzeybabyy yazmayı unutmuşum 1 ay 19 günlük.. sabah 2 ml verdim eczanede de 5 ml dedikleri için fazlamı olmuş 😔
Kuzeybabyy Leyeegae yani ben şılıngayla hiç ölçmedim direk çay kaşığı işe başlamıştım şimdi dört aylık iki çay kaşığı veriyorum iyi geliyor huzursuzluk gaz hepsine
Berenkooommm Leyeegae ben kullanıyorum sadece gece yatmadan önce 1 çay kaşığı veryorum acayip sakinledi düzeldi kızım
Cicismoms Leyeegae İçindeki olcekle 5ml verdim günde 3kex göze çok geliyo ama çok değil zaten bitkisel
Haisos2525 Leyeegae sab simplex öyle rahatladı vallaha gaz falan bitirdik çok şükür bunu çocuk ebesi olan amca kızım tavsiye etti🙂
Haisos2525 Leyeegae dene zaten iki ayından sonra rahatlar bide sıcak havlu koy karnına ayaklarına masaj yap her gece bebek yağıyla karnına sırtına rahatlar o👶☺️
-Alp- Leyeegae 3 aylık bebeğime metsil gaz damlası kullanıyordum 3×8 damla olarak. Onun işe yaramadığı günlerde 1 çay kaşığı yatmadan veriyordum rezene yerine bunu kullan diye vermişti doktorumuz.