Melihakrds Kızlar kocaeliye yeni taşındım merkezdeyim avm lerin içindeki hariç tesettür için alışveriş yapacağım güzel butikler var mı varsa nerelerde
Giizz Melihakrds birde samet keskin butik ve uğur giyim. Karşı karşıya orada mağazalar oralarda var iki yaka falan
leynanin_pembemantosuu Melihakrds pardesudunyası.kocaeli instagramına bakın herşey 50 mağazasıda var tabiki
Giizz Melihakrds fethiye caddesini biliyor musunuz. Şafak giyim fethiyede, uğur giyim ve öbürleri fethiye caddesindeki çeşmenin oradan sola dönünce
Nik_mik_yok Melihakrds izmit çarşıda alışveriş yaptığım mağazalar Eka Moda trend Samet Keskin Fulla Ihya Papatya İki yaka Şafak O adam moda Look at me Sükse Benan
Aysevim Nik_mik_yok bunların hepsine katılıyorum birde kızlar diye mağaza var Şafak ve kızlar favorim benim dönüp dolaşıp yine ordan alıyorum
Nik_mik_yok Melihakrds evet hepsi merkezde ,aynı cadde üzerinde diyebilirim. Postane nin olduğu caddeyi biliyorsan orayı boydan boya dolaş, birsuru mağaza goreceksin
Melihakrds Giizz hiç bir yeri bilmiyorm navigasyondan bakarm artık 25 gğnlük lohysayken geldim buraya bebeğim şimdi iki aylık hiç dışarı çıkmadm