Fyza Selam anneler tabiki doktorumuzada danışıcam ama sizler mamayı ne zaman bıraktınız oğlum 14 aylik sadece 6 ay anne sütü verebildim ?
ikizbabymom Fyza 1 yaşından sonra gündüz süt gece muhallebi verdim 10.aydan sonra süte geçebilirsin demişti doktor
Furug Fyza bizim doktorumuz 9.ayda keselim demisti ama ben 12 ayda mamasina sut katarak mama oranini azaltarak kestim..tamamen sute gecis 18 ay suan 20 aylik sadecw ayran ya da kefor iciyor gun icinde gece talebi yok
Kanginnn Benımde oğlum 1 yaşına 10 gün kaldı bırakmak ıstıyorum ama hep gece yiyo benımkı gündüz hep ek gıda alıyo doktora danıscam bıraksak mı ıyı devam etsek mi dıye bu arada bende sadece 1 ay anne sütü verebıldım ama mamayla bırlıkte
uykusuzMoMm Fyza 9 aylık oglum 1 yasında bırakmayı düşünüyorum cnm uyutmadan süt verecem bıberonu da bıraktırmak ıstıyorm 1 yasında buyudkce bıraktırmak zor oluyor halamın kızı 7 yasında bıberonla süt içmeden uyumuyor
Cheddar Fyza önce bi kan değerlerine baktırın doktor gelişimini değerlendirip öyle yönlendirir sizi normalde 2yaşa kadar ek gıdayla beraber veriyolar. Ek gıdayı güzel yiyorsa çeşitli yani mamayı kesebiliyo doktor