eceunverkanra Alenffc18 Ben avent’in telsizini kullanıyorum, kamerali almamistim telsiz olarak cok basarili en ufak bir çıt sesini bile duyabiliyorsunuz hemen devreye giriyor. Eger ki kamerasiz dusunurseniz kesinlikle tavsiye ederim.
Ayalayay Alenffc18 inanny marka kullanıyorum görüntülü . Çok memnunun ortam kararınca hemen gece moduna geçiyor görüntü net ses de aynı şekilde
Alenffc18 Daphnemom oda telefonla bakılıyor diye cok içime sinmedi hep yanımda ekstra bir ekran olsa daha iyi
Alenffc18 eceunverkanra bende telsiz düşündümde en başta suan oğlum hep yüzüstü uyuyo ara ara bakıyorum dönmüşmü burnu kapalı mı diye o yüzden kameralı olsa sanırsam daha iyi
Alenffc18 Semilay görüntü ses nasıl bazı ürünlerin yorumlarında görüntü cok kötü gece cocugun yüzünü bile ayrıt edemiyoruz yazanlar var bunun nasıl
Semilay Alenffc18 görüntü güzel gece gece moduna giriyor seside baya iyi ben çok memnunum 10 aydır kullanıyorum hiç sorun cıkmadı
Gulsahhh38 Elfobaby HD 355º Dönebilen Gece Görüşlü kameranın siparişini verdim. Uzun süre araştırdım kötü yoruma denk gelmedim inşallah bende memnun kalırım
Alenffc18 Anne4 evet onu da gördüm görüntüsü nasıl bazıları gece bebeği secemiyoruz kameradan net değil diyorlar da sizin buraya görüntü atma durumunuz var mı