Ata2021 Kızlar göğüs yarasına ne iyi gelir çok kötü sol göğüsümün uçu parçalanmış içi resmen emerken çok açıyor canım ne yapmam lazım kremde sürüyorum ama hala çok açıyor
-Gizem- Ata2021 benim de çok olmasa da biri yara olmuştu krem sürdüm geçirmedi gümüş göğüs kapağı aldım ertesi gün hassasiyet gitti bir hafta içinde tamamen iyileşti.
Y0696 Ata2021 ben 5 ay çektim ne yaptıysam geçmedi gümüş kapak hassasiyete iyi gelmişti ama yaranın iyileşmesini ben en son karabaş otundan fayda gördüm
KaranveAnnesi Ata2021 gümüş kapak ya da göğüs kalkanı bi de madecasol diye bi krem ben de çok işe yaramıştı bebeğim tutamuyodu mrmeyi ve yara oluyodu ama sürdükten sonra emzirmeden önce mutlaka bol bol yıkaman lazım
elifff13 Ata2021 2 ay olacak neredeyse hala iyileşmedi kremler kullandım kapak kullandım doktora bile gittim çünkü delik oldu derin baya. Doktor yapacak bisey yok çok ağrıyorsa bikac gün o göğsümü verme dedi ama veriyorum mecbur süt oluyor çünkü. Emdiği müddetçe o yara kapanmicak galiba baya zaman alacak
Minikefem elifff13 silikon göğüs ucu kullan. Lansinoh krem iyilestirdi benmkini. 3 ay çektim ben. En sonunda sütüm çekilde bebegim de emmeyi bıraktı
Basakrt Benim de çok kötü yara olmuştu. Bana eczaneci garmastonla lahsinohu bir arada surmemi söyledi. On beş gün içinde iyileşti ama çok kötü olmustu. evlatlarımız için katlaniyoruz tavsiyem biraz daha dayan geçecek ve iyi ki emzirmeye devam ediyorum diyeceksin
elifff13 Minikefem inan onları da kullandım bebeğin ağzı bi zaman sonra uyusturuyor ama o silikon uc daha beter yaptı
Tugcee11 Ata2021 garmastan pomat krem kesinlikle. Doktorum önermişti. Onu kullanana kadar neler çektim.düzenli kullanımda Hemen geçirdi
Turgut Ata2021 garmastan, lansinoh, madecasol , vsvsvs hepsini kullandım fayda etmedi. Lokalen diye bir merhem var gerçekten müthiş. 11 aylık bebeğim zaman zaman çok emdiğinden yaralarım hala oluyor kesinlikle kullan arkadaşım
Srhtzlyh Ata2021 3 ay boyunca kullanmadığım krem vs. kalmadı hiç birinden fayda görmedim. Şimdi 4 aylık oldu bebeğim hiçbir şey kullanmıyorum kendiliğinden kapanmaya başladı