Littlemomm Boğazlarım acıyor kızlar sanırım üşüttüm yanıyor me yapsam ne içsem hemen geçirir hemen geçiren bir şey var mı ?
doruk33 Littlemomm Zencefil,limon,bal yada Ihlamur,limon,nane .Sizi bilmem ama ben dondurma yiyince rahatlıyorum ama sizde aynı şeyi yapar mı bilmediğimden oneremeyecegim🙄
nurelem Littlemomm canım hamilelikte çok boğaz agrııs çeken biri olarak söylüyorum. Pekmezin içinde tereyağ eritip karabiber ekleyip içiyordum çok iyi geliyordu. Birde ılık suyun içine bal, limon, karabiber karıştırıp içiyordum o da çok iyi geliyordu özellikle pekmezli karabiberi denemenin öneririm boğaza iyi geliyor
Blackcloud Littlemomm Rica ederim, çok sıcak şeyler içme ki boğazında enfeksiyon varsa dahada fazla tetiklemesin, geçmiş olsun.🌸
Nur98 Bal, muz, tarcın, birde ılık süt karışımı içine birazda ceviz koyarım ezip cok iyi geliyor. Geçmiş olsun 🌼
Littlemomm doruk33 bilemiyorum ki canım ben de dün yedim sen deyince hatırladım yediğimi o yapmış olabilir teşekkür ederim 😊
Nisa_Ada_Momy_Dilsad nurelem kız senle kafalarımız bir çalışıyor yorumuma baksana seninkini okumadan yazdım 😂🙈
Nisa_Ada_Momy_Dilsad Littlemomm taze zencefil iyi geliyor ama yoksa Tereyağını pekmezle karıştırıp erit ılık bi şekilde kaşık kaşık iç.hemen geçer inşallah geçmiş olsun dilay ☺️