Ezgiozkan Arkadaşlar oğlum 10 aylık. Beslenme konusunda çok zorluyor bizi. Yani bir gün çok güzel yiyor sonra iki gün hiç yemek istemiyor. Çok dengesiz yeme konusunda. Böyle bir şeyler yaşayan illa vardır diye yazmak istedim. Ne yapabilirim güzel yemesi için
Betulnur Ezgiozkan 8 bucuk aylik olmak uzereyiz bizde ayni durumdayiz kilosu da az zaten cok stresli bi durum :(
Yavuzunannesiii Ezgiozkan bende 5 aylıkken başladım şu an 6 buçuk aylık kilo alımı yavaştı yemek yedirmek isterken ağlıyor yemeği nasıl sevecek bilmiyorum gerçekten kafaya takmak istemesemde takılıyor 😢
Ayz27 Ezgiozkan bebeğim 1 yaşadı hala öyle çok iştahsız keçi boynuzu ve limon karıştırıp içirilrse iştah açar gibi bir duyum aldım onu denicem bende
Ezgiozkan Betulnur kaç kilo sizinki. Bize de doktor bu ay grreken kiloyu alamamış dedi bence iyiydi kilosu ama doktor öyle deyince üzüldüm ben de.
Ezgiozkan Ya Allah aşkına kaynana postu , dedikodu postu bilmem ne postu olunca herkes akın ediyor. Şurada ciddi bir şey soruyorum cevap veren yok bir kişiden başka. İki kelime yazmak bu kadar zor olmasa gerek.
ZElif @Ezgiozkan kızım 14aylık çok iştahsız. Zaten prematüre doğdu. Bakalım bu günlerde geçecek inşallah.
ant331 ZElif 14 aylık benim kızımda. İştahlı olduğu zamanlar çok az. İştahlı halı bile normal yiyen bebeklerden daha az. Alıştım artık. Önceden kendimi yıpratıyordum. Artık rahat bıraktım. Zorla ağzına tikinca tutup çıkartıyor o yüzden yapmıyorum. Video açıp yemiyor ki yedirmem de. Yediğinin bir mantığı yok o yüzden
Ezgiozkan ant331 ben de video açmıyorum alıştırmak istemiyorum böyle şeylere. Açıkçası zorlamıyorum da çünkü benimki de tükürüyor ya da açmıyor ağzını zaten zorlayınca . Kilosu nasıl peki
ant331 Ezgiozkan aynı benim kızım 14 aylık 8 kilo. Videoyu öyle izleyen bir bebek değil zaten dediğim gibi belki müzikle bir kaşık. Onuda agzina alıp bekletip geri çıkartıyor. Ne yapacağımı şaşırır oldum.
Ezgiozkan Fatmaimarusta Yavuzunannesiii yemek yemeyen çocuk çok zor derlerdi büyüklerim ama şimdi anlıyorum ben de 🙄 ne yapacağız bilmiyorum hiç
Armesss Benimki de var arkadaşlar ne ek gıda ne süt ne mama hiçbirşey istemiyor maalesef nereye kadar böyle gidecek merak içerisindeyim doktora da gittik maalesef sonuç yok
Ezgiozkan ant331 yaa ne zor. İnsan üzülüyor çok. Böyle yapmazdı oğlum bu ara çok yapıyor. Valla üzüntüden egzama oldu ellerim artık.
Armesss Ezgiozkan hiçbir şey tüm testleri yaptı ama deneme yapacağız zorlama yok dedi beslenme aralıkları uzatalım dedi bakalım ama henüz bir fayda görmedik