Bma1204 1 aydır sütüm aynı değişmiyor iki göğüsümden de toplam 75 Ml falan çıkıyor sütümü artırmak için ne yapmam lazım
Tazeanne3434 Bma1204 bol su içiyorum ben rezene ihlamur papatya çayı tüketiyorum sık sık yemek yiyorum en önemlisi bol su günde en az 2.5 lt
Nidabayar Bma1204 Instagram’da ebe Dilruba demir ezen var yani benim kısacası süt meleğim internet resmi sayfasida çıktı Dilrubademirezen.com.tr kesinlikle çayını ve mayya öneririm sagarak bebeğime anne sütü veriyorum kızım emmiyor sagarak sütün azalacağından çok korkuyordum süt melegimizin önerdiği çayı ve Mayya tableti var kesinlikle al derim dua edeceksin
ayshoo sağım yapmayın emdikçe artar o yetmese bebeginiz ağlar zaten -bol bol su tüketin -kimyonlu rezene çayı -alkolsüz malt içecek -beslenmene dikkat et kendinide üzme canım
Sevmmm Bma1204 sütünüz bebeğiniz için yeterli, zaten vücut da çocuğun ihtiyacı kadar süt üretir normalde o yüzden bence şimdilik sorun yok 🤗 ama yine de aklınızda bulunsun, kuru incir, dere otu, kısırı dün keşfettim 😂 bulgur da pilav olarak süt yapar
Ayca14 Bma1204 Süt tamamen arz talep meselesi ,bebeğiniz göğsünüzü tamamen boşaltmıyorsa beyin bu süt yeterli geldiğini düşünüp fazlasını üretmiyor.Emzirdikten sonra pompa yapıp göğsünüzü boşaltın,bol su için ve stressiz yaşayın☺️
Nidabayar Busra9290 Günde 3 defa içiyorum ama beslenme çok önemli 3 ara öğünde çayı içiyorum hurma ile birlikte hemen etki etti bende ama bazen tam 1 haftada etkisini gösteriyor
Kelebegimmmm Bma1204 sağark mı besliyrsnz.? Günde10 sağımyapun. İki saate bir. eğer emiyrsa kilo alımı yeterliyse artmasına gerk yok. Sağmayın