MiracAlpinveUmutunAnnesi Arkadaşlar oğlum 15 ayına giricek kollarında ve azcik bacaklarindda alerji tarzı şeyler var oğlum sıcağı hiç sevmez kış günü memlekete gitmiştik evlerimiz sobaliydi sıcak oluyodu o zaman çıktı kolundakiler doktora götürdüm sıcaktan olmuş dedi ama halen geçmedi hastanede alerji testi nasıl yapiliyo hangi doktora gitmem gerek bilgisi olan varmi
Minnaktivtivimmmm MiracAlpinveUmutunAnnesi cildiyeye gidebilirsin canım benim kızım 6 aylık ale4ji testi yapıldı sırtından 10 bilmeli küçük iğneler var sivri ilaca batırıp sırtına batiriyolar 20 dk kadar bekleyip hangi yer kabardıysa şiştiyse neye alerjisi olduğu belirleniyor bizim çocuk doktorumuz yaptırdı kendi doktorunhzdanda isteyebilrsnz
Eceaydin05 Minnaktivtivimmmm doğru sonuç verdi mi prki? Benim doktorum çocuklarda doğru sonuç vermiyor demişti
Minnaktivtivimmmm Eceaydin05 2 kabarcik çıkmıştı doktorumuzda bize öyle dedi canım benim yaşından dolayı tam sonuç vermez dedi ama deneme yanılma ve test yoluyla süt alerjisi olduğu ortaya çıktı bir dahaki ay kontrolumzde test tekrardan yapilcak