ElifKrc Kızlar 16 gün oldu sezeryan doğum yapalı ve toplamda 26 kilo aldım siz kilolarınızı nasıl verdiniz ne kadar sürdü iştahım hiç kapanmadı hamur ve tatlı istiyo hep canım
Minikuzu ElifKrc 30 kilo kadar almıştım hepsini verdim ilk zamanlar çok önemli süt olsun diye herşeyi yiyeyim demeyin bol bol su için hem ödem atarsınız hemde süt olur. Bol yeşillik yiyin süt olur. Ne yerseniz yiyin ekmek yemeyin
1melek2020 ElifKrc Doğum kiloma geri çıktım vermedim pek de umrumda değil benim yerime kocam rahatsız hahaha hiç de takmıyorum 😂 Bilmiyorum nasıl verilir 🙊
ikincikez-anne ElifKrc bol bol su içmek bana yaradı doğum yapalı 25 gün oldu vajinal doğum yaptım ikinci bebeğim ilkinde de aynı süreci yaşadım 12.5 kilo almıştım şu an 5 kilom kaldı karın bölgesinde o da çok abur cubur yemektense sıvı alımını arttırın hem süt oluyor hem de tıkanıp yemek çok yemiyorsunuz ilk oğlumda da öyle yaptım ikinci ayda normal kiloma dönmüştüm bunda da öyle olacak gibi düzenli beslenin su için kilolar zaten gider
Serapltekin ElifKrc 24 kilo aldım doğumda 14 kilo gitti 10 kilo kaldı bende gitmiyor 1 sene olcak psikolojim alt üst oldu😓 hamile klmadan önce 15 kilo fazlam vardı bide😓😓
verysadmom Minikuzu kesinlikle katılıyorum. Doğum doktorum tatlı süt yapmaz tatlıdan sonra o içilen su süt yapar demişti. Su su su Boool yeşillik. 20 kilo aldım bende şuan doğum öncesi kilomdayım.
ErvaSare Ben de öyleydim ve o tatlılar yüzünden bir gram veremedim canım kızım 5. Aynı dolduracak inşallah eşimle 21 gün şekersiz diyete gireceğiz. Emzirirken tatlı krizi hiç bitmiyor daha başındasın diyetisyen yardımı mutlaka al derim. Sonra benim gibi kara kara düşünme 😂
Ilgemmm 25 kilo aldım 1 yılda 23 kilo gitti çünkü en başta çok tatlı yedim, ilk beş ay kilo vermek yerine aldım 🤷🏻♀️ Tavsiyem kendinize hakim olabiliyorsanız hamur işi ve tatlıdan uzak durun, bol yeşillik ,sebze yiyin ve su için 🌿
Tazeanne3434 ElifKrc ben doğumdan sonraki 1 hafta içinde hamile kaldığım kiloya geri dönmüştüm doğum yapalı 45 gün oldu 1 kilo almışım emzirdiğim için sık sık yiyorum zamanla verirsin yine diyorlar ama dikkat etmek lazım bu dönemde daha çabuk alınıyor kilo
VetNur Bende 23 kilo verdim. 3 buçuk ayda eski kilomdayım. Bol su ve sağlıklı beslenmeyle.bi üç beş kilo daha versem evlendiğim kiloya düşücem inşallah💪
Han123 Ben de 30 kilo aldım 17 kilo verdim bebeğim 58 günlük. Ancka zaten kilolu hamile kaldığım için moralim çk bozuk bir an önce nasıl verilir bilmiyorm valla dikkat de ediyorum ama
Bebekfirarda ElifKrc huzursuzluk veren bi kaynana sayesinde hemen gitti bi miktar böyle bi kaynana yetiyor 😁
Busramaden ElifKrc bol su ıcıp tatlı hamur ısınden ekmekden uzak durarak hıc bısey yapmadan 22 kg verdım oglum 3 aylık vermeye de devam edıyorum son 8 kg kaldı ama hamıle kaldıgım kg nunda altına dusmek hedefım☺️