kaymakliekmekkadayifi Mimik 1 damlanin bi anlami yok ki 400 ui olandan gunde 3 damla yapmanız gerekiyor 6 aydan kucukse bebeginiz
tosbikannesiii kaymakliekmekkadayifi nasıl yani Ayına göre mi damla sayısı kan damlası gibi ben 3 damla veriyorum hep
gulay_candemir kaymakliekmekkadayifi Üç damla çok fazla bize doktorumuz gunfe bir puf dedi bir puf üç damla demekmiş
Mimik mert2021 bize doğduğundan beri 1 damla verin demişti. Doktordan doktora da farkedio sanırım 🤷🏽♀️
mert2021 Hilalkaradeli 1 puf 3 damla oluyor Muş zaten. Herhangi bi sıkıntı yaptı mı sizde ? Bebeğimin gaz kaka sorununu Çözemiyoruz aklıma en son o geldi
Hilalkaradeli mert2021 evet ama vermeden önce de başlamıştı gaz ve kaka sorunu zor yapıyor biraz damladan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum zeytinyağı var içinde bende tadına baktım sadece zeytinyağı var heralde demiştim 😂
kaymakliekmekkadayifi tosbikannesiii ayina gore ui si degisiyor demisti doktorum buyudukce sayininda degismesi lazim 6 aydan kucukse 400 ui mesela sonrasinda 600 ui 1000 ui diye gitmesi gerekiyor demisti.
Hilalkaradeli mert2021 biogaia başlayacağım ben yarın size de tavsiye ederim bağırsak düzenleyici damla iyi gelmişti düzeldi diye bırakmıştım
mert2021 Hilalkaradeli ondan bende kullandım benimde geçer gibi olunca bıraktım vermedim keşke verseydim
VetNur Bizde kullanıyoruz bir puf. Kaka sorunumuz var ama bunla alakası oldugunu düşünmüyorum. Bugün 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim baya ağladı ıkındı ama yaptı.
mert2021 VetNur fitil zeytinyağı hem ağızdan hem popodan sıcak su masaj hiç biri işe yaramadı hastanede lavman yapıyorlar geri dönüyoruz çok sıkıntılı ya
Gls04 Mimik aslında aynı şeyi demişler siz fisfis şeklinde olanla veriyorsunuz o başlık üç danaya denk geliyor . Diğer başlıkta kendin damlatıyorsun üç damla aynı miktar oluyor yanı 😀