Cakbibeslik Merhaba. 10 ay 5 gunluk kizim var. Kafama takilan durum su; kizimi kucagima aldigimda bana sarilmiyor. Yani kimi bebek annenin gogsune basini koyar sakin sakin durur ya oyle, benim kizim yapmiyor. 20 gun emzirebildim daha sonra mama ile devam ettik. Acaba bunun bir etkisi var midir? Kucagima alip sarilmaya calistigimda kollariyla resmen itiyor beni. Zaten balik gibi kipir kipir cok hareketli ama ne bileyim insan uzuluyor iste.. Bu durum normal midir? Yoksa bu durumu duzeltmek icin yapmam gereken herhangi bir sey var midir? Tesekkur ederim 🌺
endegerlimoglumm Cakbibeslik ten tene temas oldu mu doğum da. Olmadiysa kendin bi yap belki ise yarar😂
Cakbibeslik endegerlimoglumm hayir olmadi.. Gun icerisinde elimden geldigince yapiyorum bes alti saniye duruyor sonra yine kipir kipir oluyor
Fsule Siz ona mamada verseniz meme de verseniz o sizin annesi olduğunuzu biliyor milyon tane insanin içinden kokunuzdan bile seçer sizi buna hic takılmayın lutfen benim kizimda gogusume yatmaz ben emziriyorum sarilmazda yani bunun emmeyle vs alakası yok ayrica sarılmak icin biraz erken her bebek ayni olmaz ki
Cakbibeslik Fsule bilemedim kendimi kotu hissettim 😔 tabiki her bebek ayni olmaz ama annelik iste acaba ilgisiz mi biraktim acaba yeterli olmadi mi bazi seyler diye dusunuyordum. Bir nebze olsun iyi geldi yorumunuz.😊 tesekkur ederim 🌺
Esrakarakus Anne sütüyle alakalı olduğunu zannetmiyorum benim oğlumda 1 ay sağarak aldı anne sütünü 2 ay 23 günlük ama kucağıma aldığımda kollarını boynuma atar, yeri gelir yatağında yatmaz göğüsümde uyur geceleri, yapıcağından yapıyordur cocuğunuz üzülmeyin eminim cok ilgilisinizdir ama daha cok vakit geçirmeye çalışın onunla birakın eviniz dağınık kalsın bırakın 3 ceşit yapmayın mesela ama onunla oyunlar oynayın masal okuyun müzk açıp dans edin mesela değişik dikkatini cekicek aktiviteler üretin bebçraber yapabileceğiniz şeyleri çoğaltın faydasını göreceksiniz 😊 sakın yanlış anlamayın ben size kötü annesiniz ilgi göstermiyorsunuz demiyorum 💙
Cakbibeslik Esrakarakus olur mu oyle sey tabiki yanlis anlamiyorum vakit ayirip fikir vermeniz ne kadar degerli🌺 daha cok dikkat edeyim dediginiz gibi.. Cok tesekkur ederim❤️
Taftafgiller Canm 6 ay 10 günlük kizim var emziriyorum cok sukur mama filan almadık ama benim kizim bike böyleyken durmaz 5 10 saniye durur sonra hareketlenmeye başlar seni sevmedigi yada ittiginden degil sıkılıp kisitlanmak istemiyo bebekler merak icindeler etrafi merak ediyolar bence hic ama hic canını skma sen onun annesisin dünya uzerindeki en büyük dayanağı sensin 😊🌺
Cakbibeslik Taftafgiller evet sanirim kisitlanmaktan hoslanmiyorlar.. Daha iyi hissediyorum sayenizde. Cok tesekkur ederimm😊🌺