fundagle Pirinç unu suyla karıstırıp 3 aylık bebegine veren var mı benim 3 aylık oglum var hem mama hem anne sütü alıyor pirinç unu versem mi nasıl olur
06082020 fundagle neden pirinç unu verme gereği duyuyorsunuz ne gibi bi faydası olcak pirinç ununun daha midesi minicik verilmez vermeyin sakın faydası yok bol bol emzirin eğer sütünüz yetmiyorsa mama verin
Pamuk_seker fundagle mama yiyormus zaten hic bir besin degeri olmayan heleki 3 aylik bir bebege vermemeniz gerekir keske google sorsaydiniz simdi linç yiyeceksiniz😒
Pamuk_seker 06082020 yani araştırmak okumak gerçekten zor degil tek başıma büyüttüm kimseye birsey bile sormadan her bilgiye ulaşmak mümkün ama buraya yazip linc ediliyor 🤗
bala86asel fundagle Yok artık hem anne sütü alıp hem mama çocuk doğuyordur yani Neden pirinç unu verme gereksinimi duyuyorsunuz
leynanin_pembemantosuu fundagle çok erken pirinç unları 4+ dan itibaren verilebilir ayrıca hem emiyor hem mama yiyorsa hemde kaşık mama verilirse ağır gelir ki zaten pirinç unu içinde henüz küçük
06082020 Pamuk_seker aynen canm bende tek başıma büyütüyorum aklıma takılanların Googleden bakıyorum her dkka
KevserKaan fundagle anne sütü mama gidiyorsa neden princ unu verme gereği duyuyorsunuz 🤔 benim kızım 2 aylık sadece mama iciyo ve 4.aya kadar ek mamalara geçmeyi düşünmüyorum. Keşke meme mama gitseydi daha ne isterdim 🤷🏻♀️
Eda-Ece fundagle çocuğun obez olmasını mı istiyorsunuz? Hem anne sütü hem mama alan çocuk zaten doyuyordur ekstra neden pirinç ununa gerek duydunuz ki? Eğer çevrenizden duyduysanız kulak asmayın bebişin midesine ve bağırsaklarına zorluk vermeyin boş yere.
Prensesannesi21 fundagle benim kizim 7 aylik yeni vermeye başladım. Bence çok küçük bebe daha ben ilk 6 ay sadece anne sütü verdim
fundagle Prensesannesi21 ben kilo kaybı oldugu için sütüm yetersizdir doktor mamaya baslamamı soyledı o yuzden mama da veriyorum
Cicismoms fundagle Kabız olur verme onun bağırsak düzenine ki. Kızım 15aylik valla arada vermiyorum tok tutsun diye arada dediğimde hafta bir onbeste bir yani hiçbir faydası yok