Prenses-annesi1 Yeni yeni tutunarak kalkmaya başladı az önce mutfaktaydım babası televizyona bakarken görmemiş 😠 başını tv ünitesine vurmuş kucağıma aldığımda sustu ama şuan kızarık gibi 2 saat uyutmamam mı gerekiyor bi sıkıntısıda yok napcağımı bilemedim
Mom980 Prenses-annesi1 2 saat uyutmayip takip etmeniz gerekiyor , kusma gözlerde baygınlık , sersemlik hali varsa doktora. Inşallah ciddi bsey yoktur ama çok sert vurduysa hele ki arka kısimsa bence bi götürün
Mihranimmm Prenses-annesi1 benim kızım da aynı şekilde duvara vurdu dün şimdilik bir şeysi yok gibi insallah sizinkinde de yoktur merak etmeyin
Prenses-annesi1 Mom980 çok mutlu oyun oynuyor şuan bir sıkıntı yok ama korkuyorum yinede ön taraf hemen gözünün üstü nü vurmuş
Mom980 Prenses-annesi1 Allahın izniyle bsey olmaz inşallah canım korkma, benim oğlum bir defa yataktan düştü ellerim titriyordu gün boyunca anlıyorum seni ama endişelenme inşallah bir şey olmaz 🙏 takipte kal yinede her ihtimale karşı geçmiş olsun
Prenses-annesi1 Mom980 çok şiddetlide vurduğunu sanmıyorum gören olmamış kı sinirleri bozuyo bu adamda. İnşallah bişy yoktur
sedaykn Prenses-annesi1 Bu aylar çok tehlikeli. Çok fazla düşüyorlar. Vurmalar da ciddi bir sorun olmuyor yüksek yerden düşmedikçe. Ama dikkat etmek gerek tabi.