Sra Merhaba 2,5 aylık bebeğim bir kaç gündür baş parmağını yakalıyor ve emiyor.Emzikte kullanıyoruz ama emziği düşünce parmağı yakalıyor.ne yapmalıyım emmesine izin mi vermeliyim? Yoksa bu alışkanlıktan nasıl vazgeçirebilirim?Yardım Lütfen
1prens1prensesannesi68 Sra Bnim de 3 buçuk aylık kızım var emzik de kullanmiyo bnde ne yapacagimi sasirdim bide o gün şirke sür dediler elini sirke ile sildim kokusuna bide tadını sevmedi baya bi emmedi sonra yine aynı bugün başladı
Tugsace Sra benim oğlum 3 aylıkken başladı 2 yaşında dişleri yamuk çıkıyor. Parmağını emerek kendini doyurduğunu zannediyor yemek yemiyor. Müsaade etme ben aptallık ettim umursamadım pişmanım
Sra Tugsace biryerde okumuştum bende diş yapısını bozuyor diye alıştığı zamanda vazgeçirmek çok zor tabi.Alışmasını engellemeye çalışacağım Tugsace
Pamuk_seker Sra 4 yaşına kadar normal mudehale ettikçe süreç uzuyor cek elini yada elini agzindan siz cekerseniz fayda saglamaz aksine sürec uzar akisina birakin 4 aya kadar emdi birakti kizim
gulsahdefneela Benimde kızm sadece gece uykuya dalarken emiyor henüz önüne geçmedim biraz daha izleyeceğim bakalım ne olcak 1 yaşında şuan kızım