biryavuzkusu Kızlar malum yaz geliyor. Bebeklerinize nereden alışveriş yapacaksınız? Yazlıklar ne zaman çıkar acaba? 🤔
Nrnbirol biryavuzkusu 4 aylığız hazirana kadar yazlık almayı düşünmüyorum olanları giysin tek kat ince zaten cogu . İnternetten lcw den kotondan alıyodum hep yine ordan düşünüyorum .
GozdeMiray biryavuzkusu e bebek ten alışveriş yapıyorum ben güzel kaliteli oluyor kıyafetleri , herhalde Mayıs ayı gibi başlarız yavaştan yazlıklara havalar dengesiz olmazsa..
denizyildizi biryavuzkusu şuan trendyolda koton Kids yazlık kıyafetler var fiyatlarda çok uygun ben oradan aldım. Kampanya hala devam ediyor bakabilirsiniz
Merve28Gurcan biryavuzkusu ugurlubebe diye bi site var instagramdan bu hafta içerisşnde alacağım kıyafetlerini.çok uygun ve çok güzel eşyalar var.bu arada ilk alışverişim olucak umarım memnun kalırım.
biryavuzkusu Nrnbirol bizimkide 4 aylık heyecanlanıyorum alışveriş yapacağım diye 😂😂 ilk kıyafetlerin çoğunu annem aldı ben pek bişey alamadım içimde kaldı bekliyorum 😂
biryavuzkusu GozdeMiray erkek bebeklere pek birşey yok e bebekte 😔 tulumları falan alıyorum işte buldukça kaliteliler gerçekten
Kucukadam19 Merve28Gurcan valla bende merak ediyorıum ya bana da söylermisiniz ben ordan alt açma ilr aykkabı aldm oğluma ama kıyafet merak ediyorum doğrusu ya çünkü güzeş kıyaftler oluyır ya acaba malı nasıl diye tereddütdeyimm
denizyildizi biryavuzkusu ben oğluma en çok çeşit ve rengi koton Kids ye buluyorum. Tavsiye ederim kalitesi de fiyatları da çok iyi.
Cananccc biryavuzkusu ben bi iki kıyafet dışında pek bir şey almayı düşünmüyorum çünkü çok sıcak olduğu için hep sıfır tulum giydiriyoruz kızımda öyle oldu oğlum da ayni şekilde olur muhtemelen.
Cagla87 biryavuzkusu Yazlık kıyafetler gelmiş bile mağazalara. Ben geçen hafta kızıma lcw ve h&m'den elbise ve tulumlar aldım 🤗
Kucukadam19 Merve28Gurcan çok mutlu olurum oğlıma göre çok tatlı şeyler gördm malı nasıl yumuşakmı yoksa adi sert bişey i meraktayım doğrusu
Merve28Gurcan Kucukadam19 elbiseler geldi malı çok kaliteli çok begendim.bundan sınra Alışveriş yaparım mutlka.