BuketMina Kızlar merhaba, kızım 2 ay 11 günlük. 2 gündür aşırı derecede oluşan meme reddimiz var. Memeyi hiç bir şekilde tutmuyor. Sağıp biberonla vermek zorunda kaldım ama göğüslerim çok acımaya başladı. Başınıza gelen var mı?
8karakter_ BuketMina Canım biberon verdiğin an memeyi bırakıyor kücük yavrular aynı sorunu ben yaşadım 3 ay emzirebildim sadece acıkmasını bekle bence illaki alacaktır ben mecburiyetten verememiştim
BuketMina Mbal çok zor değil mi normalde tek memede doyuyordu ama sağdığım zaman iki memeyide sağmak zorunda kalıyorum. Kafayı yicem
BuketMina 8karakter_ Canım 5 saat emmedi yinede memeyi tutmadı çok ağlamaya başlayınca malesef biberon vermek zorunda kaldım. Almıyor memeyi tutmuyor ağlıyor.
Mbal BuketMina evet zor maalesef. Mesela şu an uyuyabilirim yanında ama süt sağıyorum. Yeter ki anne sütü içsin diye. Süt gitmesin diye de gündüz 2 saat gece 3 saatte bir sağıyorum olabildiğince. Biberon yıka steril et vs. Kolay değil gerçekten. Bizim kilosu düşünce ben geçmiştim biberona. En azından ne içtiğini biliyorum ve pandemi var zaten evdeyiz diye kendimi avutuyorum. 🤷🏼♀️
Mbal BuketMina acıyor artık :/ Ama yapacak bir şey olmadığından idare ediyorum. Burada biri ‘annenin canı olmaz’ yazmıştı. O geliyor aklıma bazen.
Kelebegimmmm BuketMina sakinleştrmk gerekiyr. Mecbr uykuya geceçk o aralr emzirn biberon ihtimalini unutun