Kbratekin Kızlar Allah aşkına doğumdan sonra nasıl zayıfladınız ya beni süt olsun diye yedirip içirdiler sütüm de 5,buçuk ay anca oldu kilolarla bana da zimmetlendi vallaha zayıflayalar yoruma gelin 😩😁🤭
Ocakannesii Kbratekin Canım aynı bende senin gibi oldum 3 4 ay falan emzirebildim ve o süreçde ye ye ye dediler yedirdilerde sütümde artmadı hepsi bende kaldı bebekte emmeyince olanlar oldu sıkı bir diyet ve evde sporla ve yürüyüşle 15 kilo verdim 3 kilom kaldı başka çaresi yok diet ve spordan başla maalesef emzirmiyorsan eğer sıkı bir diyetle başla vermeye aldıkça alıyor insan gerçekten
arzunur Kbratekin benimde 5 buçuk ay olcak doğum yapalı. 78le doğuma girdim şimdi 64e kadar düşmüştüm. Bayram için kaynanama geldim 20 gündür burdayım 68e çıkmışım şunuda ye bunuda ye diye diye. Valla moralim bozuktu kilo yüzünden şimdi iyice bozuldu. Nasıl verilcek bu kilo bilmiyorum yemeyi azaltınca sütü etkiliyor hemen 😭
Kubrik5734 Kbratekin ilk dogumda 2o kusur kilo aldm ve ben tup migdeliyim dogumdan snra sadece 6 kilo falan gitti snra emzirmeyle toplam 1o kilo gitti sonra kendi cabamla 1o kilo verdim bu dogumda 7 kilo aldim. 1 hafta once aldgm butun kiloyu verdm hamur isi abur cubur vs uzak dur cnm onemli olan bunlsr
Yagmurcee Ocakannesii hangi sporları yapıyorsunuz bir de diyetisyen eşliğinde mi kilo verdiniz benim kızım da 2 bucuk aylık 88 ile doğuma gittim suan 67 kiloyum ama gitmiyor artık 😭 hedefim 60 önereceğini spor nedir pratik kolay 😂
Nurish Yagmurcee maaşallah nasıl verdiniz 2,5 ayda o kiloyu ben hamileliğimde 25 kilo aldım 13 gitti 12 kilo kaldı asla veremiyorum
Ocakannesii Yagmurcee Ben aralıklı oruç yaptım kendimce günde iki öğün beslendim sabah 10 11 gibi kahvaltımı yapıyorum mutlaka haslanmıs yumurta sebze yeşillik zeytin biraz peynir vs böyleydi çay sonra öğlen yersem birtane yeşil elma yada muz yiyordum yada hangi meyve varsa yada çiğ kuruyemiş olur biraz yeşil çayla beraber akşamda en geç 6 ya kadar yemeğimi yiyordum yoğurt eşliğinde muhakkak 3 litreye yakın su tükettim verirken çok faydası var gerçeten suyun spor olarakda leslie yaptım bir ay kadar sonra bıraktım bacak karın egzersizleriyle devam ettim bundada lily sabri var youtube da çok başarılı🙏🏻
Yagmurcee Nurish ekmek yemiyorum kahvaltıda kendıme tabak hazırlıyorum ne yediğimi anlıyorum bol bol yeşillik yiyorum çok fazla su içiyorum hemen baslamak istedim çünkü yağlar zaman geçtikçe kalıcı oluyor ve zayıflamak daha zor oluyor inşallah 60 görürüm 😬😬
Nurish Yagmurcee inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız bende doğum yapalı 1,5 ay oldu darısı başıma inşallah
Yagmurcee Ocakannesii istikrarlısınız maşallah 🧿 😂 ben 1 hafta yaptım leslie kızım çok küçğk oldugu için bensiz durmuyordu bıraktık sonra lily sabri bilmiyorum onada bir bakayım ben 😁
Fatma_52 Kbratekin ben lohusalik doneminde vermistim bizim burda lohusalik teriyle tum kilo gider diyorlar. Ama simdi spor yapabilirsimiz saglikli ve dengeli beslenin. Bol su icin
Ocakannesii Yagmurcee Benim oğlumda küçük ve bana düşkün kucak aşığı birde akşam baba işten gelince ona bıraktım yarımsaat yaptım bir ay kadar baktım işe yarıyor yapasım geldi😅 öğlene doğruda arabasına koyup bir saat kadar falan yürüdüm oğlumla dışarıda uyuyor rahat oluyor bir şekilde veriliyor gerçekten yeterki ekmek tatlı abur cubur gereksiz besinler olmasın böyle bile gidiyor son kilolar daha zor gidiyor ama pes etmeyin hiç benimde 3 4 kilom kaldı yormadan devam ediyorum kendimi şimdi zaten oğlum fazlasıyla yoruyor😃
Yagmurcee Ocakannesii bende yürüyüş yok işte. Hem insanın üçü açılıyor hemde spor yapmış oluyor 😬 yavas yavaş olacak inşallah 😂