Mhulya011 Tek beceriksiz anne ben miyim yaa şuan çok üzgünüm. 3 kez boğazına bişey durdu ve nefesi gitti 3 de farklı zamanlarda. Sizlerde yaşıyor musunuz. Yoksa ben mi çok dikkatsizim anlamıyorum
Nursma Mhulya011 Canım tabiki takılıyor. ☺️ Ama bende birini asla unutamıyorum Allah’tan eşim evdeydi olmasa ne yapardım bilmiyorm. Zaten bir zamandan sonra öğürme refleksleri gelişiyor ve takılanı öğürerek çıkarıyorlar çok az müdahale edecek durum oluyor. ☺️
Cgnege44 Mhulya011 herkesin olur benimki sütle tikanmisti birden kusup rengi gitmişti sakinnkalmak gerekiyor internetten videoları var mutlaka izle
GiybetReis Mhulya011 Acaba bebeğinizin burnu sürekli tıkalı olabilir mi? Küçükken bende öyleymişim de.😊
3children1mom Ilk yardım biliyor musunuz? Hem soğukkanlı olmak lazim bu gibi durumlarda. Bebeğiniz kac aylik şuan?
Mhulya011 Cgnege44 canım ne kadar soğuk olmaya çalışsam da elim ayağıma dolaştı ya allah korusun hiç kurtaramayacam sandım
Mhulya011 GiybetReis fıafısı var sıkarım sürekli. Ama bu olaylar olunca iyice dikkat ediyorum nefes alıo verişine öksürük var biraz. Düşündüm ki sadece bende mi oluyor bunlar