ipekkizimm Hirairem 2şerli çıktı hep 1 yaşına girecek hala öyle çıkıyor çok şükür sıkıntısız geçti. Tavsiye olarak zeytinyagı ve karanfil yağını veya karanfili 1e 1 olcude karıştırıp bir gece bekletip ağrı donemlerinde masaj olarak uygulayabilirsiniz
Papatyass Hirairem alttan 2 dişi aynı anda çıktı. 1 hafta içinde patladı ikiside ateşi olmadı ama çok huysuz 1 aydır sürekli mızmız uyku düzeni diye bir şey kalmadı ne zaman düzelecek bilmiyorum 😑
Serenselinsamet Melisbugra biz de de durum aynı ateşi de var ellerimi temiz bir şekilde yıkadım ve buza sürdüm ardından masaj yaptım damağına
Hirairem Bizimde alttan iki tane birden geliyor iyice gözükmeye başladılar güzel atlatıyoruz bu dönemi ara ara huysuzluk oluyor ama ateş uyku sorunu falan yapmadı çok şükür inşallah böyle devam eder🙏🏻 Hepimizin minişleri ağrısız sızısız atlatırlar inşallah🥰
buselidunya Asell16 aşırı huysuzluk, sürekli yanında durmamızı istemesi, damaklarının sertleşmesi ve sürekli kaşıması
Mirelkusveannesi Hirairem 5 aylık ilk dişten iki gün sonra diğeri de patladı ama ben de bu sırada pat diye patlamak üzereyim🤣
Elifadakrt Hirairem 1 tanesi çıkmak üzere:) geçen hafta günde 3 posta ağlıyordum siz düşünün:))) en son tetagil diye ilac olmayan bisey var onu kullandık biraz rahatlatıyor