Ruzgarnannesi Kızlar diyetisyenle dogum sonrasi sarkan karin toparlanir mi evde kendimce yapiyodum ama kilo vermem durdu artk diyetisyenle devam edicem
4bilge12 Ruzgarnannesi bende 2 gün önce diyetisyen desteği almaya başladım. Diyet listesi ve yapmam gereken egzersizlerin videolarını gönderdi.
verysadmom Ruzgarnannesi sarkan karın için spor şart.. Bugün trendyoldan full pilates seti sipariş ettim. Geldiğinde YouTube den ebru şallı pilates derslerine başlicam. Ablam 35 kilo almıştı doğumda. Şimdi evlenmeden önceki kilosunda ve çok fit sadece pilates yaptı
Bebekfirarda Ruzgarnannesi bi değerlerinize baktırın durduysa d bir.eksikliğinde de durabiliyor veya yeme düzeni değişikliği yapabilirsiniz
Ruzgarnannesi Bebekfirarda diyetisyende bunlar istenio zaten herhangi bi takviye kullanmiyorum buyyk ihtimalle bi eksiklik var🤷🏻♀️
Ruzgarnannesi verysadmom pamela instagramdan takip ederseniz gorursunuz zaten haftalik proframlar var en fazla yarım saatlik ama etkili programlar cok guzel skilasip toparliyo vucut
Ruzgarnannesi Gepettto istikrarlı şekilde devam ederseniz 2 haftada gorursunuz farki beslenmeyle birlikte tabi